1. Haberler
  2. Medya
  3. 17 Ekim 2024 Maç Programı ve Yayın Detayları

17 Ekim 2024 Maç Programı ve Yayın Detayları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugünkü Maçlar Ne Zaman?

Futbola dair liglerin açıkladığı fikstüre göre, bugünkü maçların zamanı hakkında sorular yanıt buldu. 17 Ekim 2024 Perşembe günü için belirlenen takvimde, çeşitli ülkelerden UEFA Uluslar Ligi karşılaşmaları yer alıyor. Ancak, La Liga, UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig maçları bugün oynanmayacak. Bugün, yalnızca Ulusal Lig’de heyecan verici karşılaşmalar gerçekleşecek.

Ziraat Kupası Bugünkü Maçlar

Türkiye’de yaşanan Süper Lig heyecanı, bu yıl da nefes kesen anlara sahne olacak. Taraftarlar, destekledikleri takımların şampiyon olabilmesi için yanlarında bulunarak takımlarına büyük bir destek verecek. Takımlar da, en iyi performanslarını sergileyerek hanelerine 3 puan eklemek için var gücüyle mücadele edecekler. 17 Ekim 2024 Perşembe günü, Süper Lig’de bugünkü maçların olup olmadığını öğrenmek için detaylarla karşınızdayız.

Bugün Kimin Maçı Var?

Kocaeli Gündem Editörleri olarak, 17 Ekim 2024 Perşembe günü hangi maçların oynanacağını araştırarak sizler için derledik. Bugün gerçekleşecek olan futbol karşılaşmalarının listesi, hangi kanalda yayınlanacağı ve şifreli mi yoksa şifresiz mi olacağı gibi detaylar aşağıda yer alıyor. Ayrıca, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi maçları da bugün futbolseverlerle buluşacak ve dünyada büyük ses getirecek.

Bugün Maç Var mı?

Maçların hangi kanallarda yayınlanacağı ve saat bilgileri, futbolseverlerin takvimlerini planlamalarına yardımcı olmak amacıyla detaylı bir şekilde paylaşılmaktadır. Türkiye’deki karşılaşmaların yanı sıra, Avrupa Konferans Ligi, La Liga, Süper Lig ve Trendyol 1. Lig gibi popüler liglerdeki maçlar da taraftarlara unutulmaz anlar yaşatacak.

17 Ekim Perşembe Kimin Maçı Var?

  • UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi – Grup A
    • 19:45 – Galatasaray (K) – Roma (K) [DAZN Women’s Football YouTube]
    • 22:00 – Wolfsburg (K) – Lyon (K)
  • UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi – Grup B
    • 19:45 – Real Madrid (K) – Celtic (K)
    • 22:00 – Twente (K) – Chelsea (K)

17 Ekim 2024 Maç Programı ve Yayın Detayları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!