1. Haberler
  2. Spor
  3. 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nda Toprak Razgatlıoğlu’nun Şampiyonluk Mücadelesi

2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nda Toprak Razgatlıoğlu’nun Şampiyonluk Mücadelesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nda Heyecan Dorukta!

2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 12. ve son ayağı, bu hafta sonu İspanya’nın gözde pistlerinden biri olan Circuito de Jerez‘de gerçekleştirilecek. Milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu, yarınki ilk yarışta şampiyonluğunu ilan etme fırsatını yakalayabilir. Toprak, en yakın rakibi Nicolo Bulega ile arasındaki puan farkını koruması durumunda, ikinci dünya şampiyonluğunu elde edebilecek.

Yarışla ilgili düşüncelerini paylaşan Toprak, şu an için herhangi bir stres hissetmediğini belirtti. “Tamamen yarışa odaklandık. Bugün antrenman yaptık ve bu süreç oldukça rahat geçti. Şu anda motosikletimizi ayarlamaya çalışıyoruz. Eğer yarın için motorumuzu biraz daha geliştirirsek, bu bize büyük bir avantaj sağlayacak. Şu anki görüntü, yarışa hazır olduğumuzu gösteriyor. İnşallah yarın birinci oluruz. En büyük hedefim bu,” diye konuştu.

WSBK’de sezonun 12. ve son etabı, 19-20 Ekim tarihlerinde 4.423 kilometre uzunluğundaki Circuito de Jerez Pisti‘nde koşulacak. Dünya genelinde yarışseverler tarafından “El Turco” lakabıyla tanınan Toprak Razgatlıoğlu, Jerez’de yarın yapılacak ilk yarışta, en yakın rakibi İtalyan Nicolo Bulega ile puan farkını 37 ve üzerinde tutabilirse, 20 Ekim’deki yarışlara bakılmaksızın 2024 dünya şampiyonluğunu garantileyecek.

  • Tarih: 19-20 Ekim 2024
  • Pist: Circuito de Jerez
  • Toprak Razgatlıoğlu’nun Hedefi: İkinci dünya şampiyonluğunu kazanmak

Kaynak: Sözcü

2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nda Toprak Razgatlıoğlu’nun Şampiyonluk Mücadelesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!