1. Haberler
  2. Medya
  3. 23 Ekim 2023’te TikTok Erişimi Sorunları

23 Ekim 2023’te TikTok Erişimi Sorunları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Ekim Çarşamba TikTok Kapatıldı Mı?

Türkiye genelinde internetin yavaşlaması ve sosyal medya platformlarına erişim sıkıntıları, kullanıcılar arasında çeşitli soruları gündeme getirdi. Özellikle Ankara’da TUSAŞ’a yönelik düzenlenen terör saldırısının ardından, bazı yayın yasakları uygulanmaya başlandı. Bu durum, vatandaşların 23 Ekim Çarşamba günü TikTok’un kapatılıp kapatılmadığı, neden giriş yapamadıkları ve TikTok’a erişim yasağı olup olmadığı gibi soruları merak etmelerine neden oldu.

23 Ekim Çarşamba TikTok Kapatıldı Mı?

TikTok uygulamasının yavaşlaması ve bazı kullanıcıların giriş yapamaması, “TikTok kapatıldı mı?” sorusunu gündeme taşıdı. Kullanıcılar, TikTok’a erişim sağlayamamalarının ardından bu durumu araştırmaya başladı. Ancak, şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadığı için TikTok’un kapatıldığına dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

23 Ekim TikTok Neden Giriş Yapamıyorum?

İnternetin genel olarak yavaşlaması ve akşam saatlerinde gerçekleşen terör saldırısı sebebiyle, kullanıcılar internette farklı sorunlar yaşadıklarını düşünüyor. Ancak, bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmamış olması, belirsizlikleri artırıyor. Kullanıcılar, TikTok’a neden giriş yapamadıklarını araştırmaya devam ediyor.

23 Ekim 2023’te TikTok Erişimi Sorunları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!