1. Haberler
  2. Gündem
  3. 30 Yıl Sonra Kayıp İkizlerin Buluşması ve İş Anlaşmazlıkları

30 Yıl Sonra Kayıp İkizlerin Buluşması ve İş Anlaşmazlıkları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30 Yıl Sonra Kayıp İkizler Bir Araya Geldi

30 Yıl Sonra Kayıp İkizler Bir Araya Geldi

30 yıl önce doğumda ayrılan ikizler, tesadüf sonucu birbirlerini buldu. Zhang Li ve Cheng Keke isimli iki kardeş, 2021 yılında benzerlikleri üzerine yaptıkları tesadüfi bir tanışma sonucunda, uzun mesajlaşmaların ardından buluşup DNA testi yaptırdılar. Test sonuçları, ikiz olduklarını kesin bir şekilde ortaya koydu.

İkizler, ilerleyen süreçte aralarındaki büyülü kardeşlik bağını keşfettiklerini ifade ederek, birlikte iş kurmaya karar verdiler. Ancak bu iş ortaklığı, kısa sürede anlaşmazlıklara neden oldu. T24 tarafından aktarılan habere göre, Li ile Keke arasındaki iş ilişkisi sık sık tartışmalara dönüştü ve bu durum, kardeşlik bağlarını zayıflattı. Üç yıllık birlikteliğin ardından, ikizler son altı aydır birbirleriyle görüşmediklerini açıkladılar.

Keke, kız kardeşi Li’nin haber vermeden günlerce ortadan kaybolduğunu iddia ederek, “Bu benim hoşuma giden bir çalışma tarzı değil. Birbirimizden hoşlanmadık,” şeklinde konuştu. Keke, bir akşam dışarıdayken Li’nin, kiralık dairelerindeki tüm ortak eşyalarını gizlice dışarı çıkardığını belirtti ve bu durumun aralarındaki ilişkiyi daha da kötüleştirdiğini ifade etti.

Kaynak: Sözcü

30 Yıl Sonra Kayıp İkizlerin Buluşması ve İş Anlaşmazlıkları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!