1. Haberler
  2. Medya
  3. 90’lar Futbol Smart: Nostaljik Spor Programı

90’lar Futbol Smart: Nostaljik Spor Programı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

90’lar Futbol Smart ile Nostalji Dolu Bir Spor Programı

Yıllar geçse de etkisini asla yitirmeyen ve duyduğumuz anda bizleri geçmişe götüren doksanların efsanevi şarkıları, eğlenceli bir konseptle yeniden karşımıza çıkıyor. D-Smart’ın yeni programı “90’lar Futbol Smart”, futbol dünyasına renk katarken, nostalji rüzgarını da estiriyor. Bu programda, haftanın maçları Berke Kosova ve Semih Sezerli tarafından, doksanların hit şarkıları eşliğinde yorumlanıyor.

HER SALI 90’LAR RÜZGARI ESTİRECEK

Futbol ile doksanlar döneminin unutulmaz şarkılarını bir araya getiren bu program, her Salı akşamı saat 21.15’te sporseverlere nostalji dolu anlar yaşatacak. Geçmişe bugünün perspektifinden bakan Berke Kosova ve Semih Sezerli, futbol gündemini 90’lar müzikleriyle harmanlayarak izleyicilere sunacaklar. Program, 90’ların televizyonları, oyuncakları ve telefonları gibi birçok nostalji unsuru ile dolu olacak; izleyiciler bir yandan geçmişe yolculuk yaparken, diğer yandan takımların ve oyuncuların güncel performanslarını takip etme fırsatı bulacaklar.

D-SMART’TA VE D-SMART GO’DA

“90’lar Futbol Smart”, her Salı saat 21.15’te ekranlara gelecek. Ayrıca D-Smart GO uygulaması ve D-Smart Dünyası YouTube kanalından da izlenebilecek. Bu sayede, futbolseverler istedikleri her yerden bu nostaljik deneyimin keyfini çıkarabilecek.

90’lar Futbol Smart: Nostaljik Spor Programı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!