1. Haberler
  2. Gündem
  3. Hamidiye Mahallesi’nde Gece Yarısı Yaşanan Korkunç Olay

Hamidiye Mahallesi’nde Gece Yarısı Yaşanan Korkunç Olay

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hamidiye Mahallesi’nde Gecenin Korkunç Olayı

Dehşet verici bir olay, dün gece saat 01.00 civarında Hamidiye Mahallesi’nde yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen bir kadın, sokak ortasında yüksek sesle bağırmaya başladı. Gece yarısı yaşanan bu rahatsız edici durum, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti.

Bağırarak çevresindekilere saldıran kadın, bir süre araçlara da vurarak tehlike yarattı. Bu sırada, yanındaki kız arkadaşı durumu kontrol altına almak için çaba gösterdi ve arkadaşını sakinleştirmeye çalıştı. Ancak, kadının bağırışları devam edince, aniden koşarak gelen bir erkek, kadına saldırdı.

Saldırganın kadının kafasına vurması üzerine, arkadaşının hemen araya girip onu korumak istemesiyle ortalık karıştı. Taraflar arasında yaşanan kargaşa bir süre devam etti. Olay anı, çevredekilerden birinin cep telefonu kamerasına yansıyarak sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Olayla ilgili olarak, tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Gece yarısı yaşanan bu çirkin olay, mahalle sakinleri arasında büyük bir şaşkınlık ve endişe yarattı.

Kaynak: Sözcü

Hamidiye Mahallesi’nde Gece Yarısı Yaşanan Korkunç Olay
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!