1. Haberler
  2. Medya
  3. Kayıp Kamyon: Müzikleriyle Dikkat Çeken Yeni Film

Kayıp Kamyon: Müzikleriyle Dikkat Çeken Yeni Film

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18 Ekim’de sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Kayıp Kamyon, Sinehane yapımı olarak dikkat çekiyor. Film, yalnızca hikayesiyle değil, aynı zamanda müzikleriyle de çok konuşulacak. Filmin ilk soundtrack klibi şimdi yayında!

Filmin başrol oyuncularından Ülkü Hilal Çiftçi, unutulmaz bir eseri seslendirdi: Kimseye Etmem Şikayet. Bu eser, film için özel olarak yeniden düzenlendi. Şarkının orijinal bestesi, 1890 yılında daha 14 yaşındayken istemediği bir evliliğe zorlanan İhsan Raif Hanım’a aittir. Ülkü Hilal Çiftçi’nin canlandırdığı Zeynep karakteri de, İhsan Raif Hanım ile aynı yaşlarda olup, hayatın acı yüzüyle erken yaşta tanışmış bir genç kızdır.

Filmde kullanılan tüm şarkılar, özenle seçilmiş ve derin anlam göndermeleriyle doludur. Filmin vizyon takvimiyle birlikte, tüm şarkılar seyircinin beğenisine sunulacak. Kuşak çatışmalarını kalplere dokunan bir anlatımla beyaz perdeye taşıyan filmin kadrosunda ise:

  • Bülent Emin Yarar
  • Yetkin Dikinciler
  • Ülkü Hilal Çiftçi
  • Engin Hepileri
  • Gözde Cığacı

Kayıp Kamyon, kaybolan bir kamyonu bulmak için yola çıkan bir dede ve torunun hikayesini anlatıyor. Film boyunca trajikomik olaylar yaşanırken, iki farklı jenerasyon arasında çatışmalar ve birbirlerini anlama çabaları da beyaz perdeye yansıyacak. Vergi borcu olduğu ortaya çıkan kayıp bir kamyon yüzünden tüm birikiminin tehlikeye girdiğini öğrenen Vasıf (Bülent Emin Yarar), kamyonu aramak üzere en yakın dostu Fehmi (Yetkin Dikinciler) ve torunu Zeynep ile (Ülkü Hilal Çiftçi) birlikte bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk, Vasıf ve Zeynep’in üzerini örtmeye çalıştıkları tüm sırların gün yüzüne çıkmasına neden olacak ve kaçınılmaz bir yüzleşme sürecini başlatacaktır. Vasıf ve Fehmi’nin dostlukları yeniden test edilirken, Zeynep de hayalleri ve sevdikleri arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Kayıp Kamyon, 18 Ekim’de sinemalarda sizleri bekliyor…

Kayıp Kamyon: Müzikleriyle Dikkat Çeken Yeni Film
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!