1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Akaryakıt Fiyatlarına Üst Üste Zamlar

Akaryakıt Fiyatlarına Üst Üste Zamlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akaryakıt Fiyatlarına Zamlar Devam Ediyor

Son günlerde artan akaryakıt fiyatları, vatandaşların bütçesini zorlamaya devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatlarına üst üste gelen zamlar, istasyonlardaki tabelaların hızla değişmesine neden oluyor. Son olarak, dün gece yarısından itibaren benzin fiyatlarına 95 kuruşluk bir zam yapıldı. Bu zammın hemen öncesinde, benzine 64 kuruşluk bir artış daha gerçekleştirilmişti. Motorin fiyatlarında ise çarşamba günü 77 kuruşluk bir artış yaşanmıştı. Ancak dün gece motorin fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmamıştı.

Yeni Fiyatlar Ne Oldu?

Bu zamlarla birlikte, benzinin litre fiyatı İstanbul’da yaklaşık 44,62 TL, Ankara’da 44,99 TL, İzmir’de ise 45,45 TL seviyesine yükseldi. Motorinin litre fiyatı ise İstanbul’da 43,49 TL, Ankara’da 43,96 TL ve İzmir’de 44,49 TL olarak belirlendi. Fiyatlar, şehirler, ilçeler ve bayiler arasında farklılık göstermeye devam ediyor.

Benzine 3 Güne 3 Ayrı Tabela

Art arda gelen benzin zamları, akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarının da sık sık değişmesine yol açtı. Özellikle İstanbul’daki akaryakıt istasyonlarında, 10 Ekim Perşembe günü benzin fiyatları ortalama 42,92 TL iken, 11 Ekim Cuma günü bu fiyat 43,67 TL’ye, 12 Ekim Cumartesi (bugün) ise 44,62 TL’ye yükseldi. Böylece, sadece 3 gün içerisinde benzin fiyatlarına toplamda 1 lira 70 kuruş zam yapılmış oldu.

Kaynak: Sözcü

Akaryakıt Fiyatlarına Üst Üste Zamlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!