1. Haberler
  2. Magazin
  3. J.K. Rowling’in Mega Yatı ‘Samsara’ Fethiye’de

J.K. Rowling’in Mega Yatı ‘Samsara’ Fethiye’de

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harry Potter serisinin ünlü yazarı J.K. Rowling’e ait olan 88,5 metre uzunluğundaki Cayman Adaları bayraklı mega yat ‘Samsara’, muhteşem bir yolculuğun ardından Fethiye İskelesi’ne yanaştı. Ege kıyılarında mavi yolculuk yaparken, son iki haftadır Göcek’te konaklayan mega yata, 170 ton yakıt ikmali yapıldığı bildirildi.

YATTA OLUP OLMADIĞI BİLİNMİYOR

Yazar J.K. Rowling’in yatında bulunup bulunmadığına dair henüz kesin bir bilgi elde edilemedi. Samsara, yakıt ikmalinin ardından tekrar Göcek’e döndü. Bu arada, mega yatı gören yerli ve yabancı tatilciler, gün boyunca bu etkileyici yapı ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

J.K. Rowling'in Mega Yatı 'Samsara' Fethiye'de

YAT ADETA SARAY

J.K. Rowling’e ait olan 88 metrelik süper yat Samsara, adeta yüzen bir lüks sarayı andırıyor. Misafirleri için sunduğu olanaklar arasında, 5 metre çapındaki dairesel havuzda serinleme, son teknoloji sinema salonunda özel filmler izleme ve özel plaj kulübünde denizin tadını çıkarma imkanı bulunuyor. Bu eşsiz deneyimi yaşamak isteyen 12 misafir, 26 kişilik uzman bir mürettebat tarafından büyük bir özenle ağırlanıyor.

Samsara, dünyaca ünlü yat tasarımcısı Espen Oeino’nun imzasını taşıyor. 2015 yılında “Sonsuzluk” adıyla denize indirilen bu muhteşem yat, ilk günden itibaren göz kamaştırmaya devam ediyor. Sinot Exclusive Yacht Design ve David Kleinberg Design Associates’in iç mimari dokunuşlarıyla süslenen Samsara, her köşesinde sanat ve zarafeti bir araya getiriyor. Lüks mobilyalar, özel aydınlatma sistemleri ve geniş yaşam alanları ile Samsara, adeta bir sanat eserini andırıyor.

Kaynak: Sözcü

J.K. Rowling’in Mega Yatı ‘Samsara’ Fethiye’de
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!