1. Haberler
  2. Spor
  3. Dursun Özbek’in Galatasaray Genel Kurulunda Yaptığı Açıklamalar

Dursun Özbek’in Galatasaray Genel Kurulunda Yaptığı Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in Genel Kurul Açıklamaları

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen yıllık olağan genel kurulda, eleştirilerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Eleştirilerin kendileri için dikkate değer olduğunu belirten Özbek, “Elbette hatalarım var. Bizi en çok yoran şey, sizlere mahcup olmaktır. Beraber çalıştığım ekip arkadaşlarımın tamamı Galatasaray kültürüyle büyümüştür. Çalışmalarımıza titizlikle devam ediyoruz. Eleştirileri not aldık, hiç merak etmeyin. Genel kurul, kulübümüzün en önemli organıdır. Genel kurulun almış olduğu kararlar tartışılmaz. Size sunduğumuz hizmetin hesabını vermeye çalıştık. Gelecek dönemlerde de elimizden gelenin en iyisini yapmak için çabalayacağız. Vereceğiniz her karara saygı duymaktayız” ifadelerini kullandı.

‘Riva Projesi Hakkında Bilgiler’

Özbek, konuşmasında Riva projesine de değinerek, “Riva ile ilgili birçok şey dile getiriliyor. Riva projesinin neler getireceğini daha önce paylaştım. Söz verdiğimiz rakamlara oldukça yaklaştık. Gayrimenkul piyasasındaki gelişmeler bazı unsurları geciktirebilir. Riva projesi, üzerine düşen görevi yerine getirmiştir. Bu proje, kulübümüzün borçlarının azalmasında önemli bir rol oynamaktadır” şeklinde konuştu.

Florya Arazisi Üzerine Açıklamalar

Florya arazisi ile ilgili de bilgi veren Özbek, “Florya projesini Galatasaray’a kazandırmak için büyük bir çaba sarf ettim. Florya projesi, hepimizin bildiği ve sizlerin de onayıyla hayata geçirilen bir projedir. Kimsenin endişesi olmasın. Daha büyük bir arazide daha modern bir tesis geliştirdik. Elimizdeki mevcut arsanın geliştirilmesi gerektiğini her zaman vurguladım. Siz de bunun için bize yetki verdiniz. Artık yönetime güvenmeniz gerekir. Biz, sizin emanetinizi taşıyoruz. Galatasaray’ın emanetini taşıyan bir yönetim, bu ağırlığı her zaman hisseder” dedi.

Dursun Özbek, konuşmasının ardından katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Kaynak: Sözcü

Dursun Özbek’in Galatasaray Genel Kurulunda Yaptığı Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!