1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bursa’da Üç Kişinin Cesedi Bulundu: Cinayet Şüphelisi 16 Yaşında

Bursa’da Üç Kişinin Cesedi Bulundu: Cinayet Şüphelisi 16 Yaşında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da Üç Kişinin Cesedi Bulundu

Bursa’nın Orhaneli ilçesine bağlı Göynükbelen Mahallesi’nde bir evde ve bahçesinde, üç kişinin cesedi bulundu. Olayın merkezi, 73 yaşındaki Mustafa Macar ve onunla birlikte yaşayan 66 yaşındaki Cavidan Aydın’ın eviydi. İki kişiden haber alamayan yakınları, durumdan endişelenerek ikilinin yaşadığı eve gitti. Eve girildiğinde, Mustafa Macar, Cavidan Aydın ve bahçede henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin cansız bedeniyle karşılaşıldı.

Olayın bildirilmesinin ardından, bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı detaylı araştırmalar sonucunda, cesetlerin cinayet sonucu bulunduğu tespit edildi.

Katil Zanlısı 16 Yaşında

Olayın şüphelisi olarak adı geçen 16 yaşındaki M.K., Mustafa Macar’ın torunu olarak tanımlandı. M.K.’nın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Arkadaşları ile Birlikte Eve Gelmiş

Anne ve babası ayrı olan M.K., annesiyle Bursa’da yaşamaktaydı. Olay günü, M.K.’nın arkadaşlarıyla birlikte dedesi Mustafa Macar’ın evinde alkol tüketerek vakit geçirdiği iddia edildi. İddialara göre, çıkan bir tartışma sonucunda M.K., dedesiyle birlikte yaşayan Cavidan Aydın’ı evin içinde bıçak ve baltayla öldürdü. Ayrıca, evin bahçesinde tartıştığı bir arkadaşı da av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybetti.

Evde, cinayetlerin yaşandığını gösteren saçma izlerine de rastlandığı bildirildi. Olay yerinde gerçekleştirilen incelemelerin ardından, cesetler otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Bu trajik olay, bölge halkında büyük bir şok etkisi yarattı ve detayların araştırılması için çalışmalar devam etmektedir.

Kaynak: Sözcü

Bursa’da Üç Kişinin Cesedi Bulundu: Cinayet Şüphelisi 16 Yaşında
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!