1. Haberler
  2. Medya
  3. Teşkilat’ın 115. Bölümü Bu Akşam TRT 1’de

Teşkilat’ın 115. Bölümü Bu Akşam TRT 1’de

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teşkilat’ın Yeni Bölümü Bu Akşam!

TRT 1’de yayınlanan ve her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat, bu akşam saat 20.00’de 115. bölümüyle izleyicilerle buluşuyor. Bu bölümde heyecan dolu anlar ve sürükleyici olaylar bizleri bekliyor.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Herkesin peşinde olduğu gizemli çantayı ele geçiren Altay, bu kez bir kaçış yolu arayışına giriyor. Artık onun için en önemli hedef, çantayı Neslihanlar‘a ulaştırmak. Ancak bu süreçte, Altay’ın karşısına çıkan engeller ve tehlikeler, onu yeniden büyük bir riske sokacak.

Neslihan ve ekibi, Selen‘in bıraktığı mesajı bulduklarında çantanın gerçek önemini bir kez daha kavrayacaklar. Neslihan, hem çantayı düşmandan geri almak hem de Altay’ı kurtarmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Diğer yandan, Hamdi‘nin rakiplerine karşı yaptığı hamle, Korkut‘un kendini zor bir durumun içinde bulmasına neden olur. Tüm bu karmaşa içinde, görevini de riske atacağının farkında olan Korkut, tedirgin olsa da soğukkanlılığını korumaya çalışacaktır.

Kaçış planları ve mücadele dolu anlarla dolu Teşkilat ‘Altay’dan Tuna’ya’ 115. bölümüyle bu akşam saat 20.00’de TRT 1’de sizlerle buluşacak. Kaçırmayın!

Teşkilat’ın 115. Bölümü Bu Akşam TRT 1’de
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!