1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’da Davinson Sanchez İçin Real Madrid İddiası

Galatasaray’da Davinson Sanchez İçin Real Madrid İddiası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli ara sonrası zorlu bir fikstüre girecek olan Galatasaray’da, takımın en önemli yıldızlarından biri olan Davinson Sanchez için çarpıcı bir transfer iddiası gündeme geldi. Teknik direktör Okan Buruk’un savunmadaki en güvendiği isimlerden biri olan Sanchez, Real Madrid’in devre arasında ilgisini çekebilir.

9.5 Milyon Euro’ya Transfer Edildi

Galatasaray, Davinson Sanchez’i Tottenham’dan 9.5 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Kolombiya Milli Takımı’nın da bir parçası olan 28 yaşındaki stoper, sarı-kırmızılı formayla bu sezon 39 maça çıkmayı başardı. Performansıyla dikkat çeken Sanchez, 4 gol ve 3 asistlik katkısıyla takımının önemli bir parçası haline geldi.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre, Real Madrid, Sanchez’i kadrosuna katmak için yüklü bir bonservis teklifiyle Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Eğer Galatasaray, bu teklifi kabul ederse, yıldız futbolcunun İspanyol devine transfer olması söz konusu olabilir.

Özetle, Galatasaray taraftarları için heyecan verici bir gelişme olan bu transfer iddiası, takımın sezon sonuna kadar olan hedefleri açısından da önemli bir etki yaratabilir.

Kaynak: Sözcü

Galatasaray’da Davinson Sanchez İçin Real Madrid İddiası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!