1. Haberler
  2. Medya
  3. Teşkilat’ın 115. Bölümünde Heyecan Doruğa Ulaşıyor

Teşkilat’ın 115. Bölümünde Heyecan Doruğa Ulaşıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teşkilat’ın Yeni Bölümünde Neler Olacak?

TRT 1’de büyük bir heyecanla yayınlanan Teşkilat, her hafta milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin yüz on beşinci bölümü, 13 Ekim Pazar günü saat 20.00’de izleyicileriyle buluşacak. Bu bölümde izleyicileri bekleyen gelişmeler oldukça çarpıcı.

Herkesin peşinde olduğu gizemli çantayı ele geçiren Altay, şimdi bir kaçış yolu arayışına girmiştir. Onun artık tek amacı, bu çantayı Neslihanlar’a ulaştırmaktır. Ancak Neslihan ailesi, Altay’ın peşine düşerek iz bulmaya çalışırken, Altay da çantayı korumak adına bir kez daha hayatını tehlikeye atmak zorunda kalacaktır.

Dizinin heyecanını artıran unsurlardan biri de, Selen’in bıraktığı mesajın bulunmasıdır. Bu mesajı keşfeden Neslihan ve ekibi, çantanın ne denli önemli olduğunu bir kez daha anlamışlardır. Neslihan, çantayı düşmandan geri almak için tüm gücünü ortaya koyarken, aynı zamanda Altay’ı kurtarmak için de elinden geleni yapacaktır.

Diğer yandan, Hamdi’nin rakiplerine karşı yaptığı hamleler sonucunda Korkut, kendini büyük bir tehlikenin içinde bulur. İşlerin ters gitmesi durumunda görevini riske atacağını bilen Korkut, tedirgin olsa da soğukkanlılığını korumaya çalışarak durumu kontrol altına almaya çalışmaktadır.

Teşkilat Altay’dan Tuna’ya dizisinin yüz on beşinci bölümü, izleyicileriyle buluşmak için geri sayıma geçerken, heyecan dolu anlar ve sürpriz gelişmeler izleyicileri bekliyor. 13 Ekim Pazar günü saat 20.00’de, TRT 1 ekranlarında buluşalım!

Teşkilat’ın 115. Bölümünde Heyecan Doruğa Ulaşıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!