1. Haberler
  2. Medya
  3. Hazal Kaya’nın Korkuları ve Sorgu Dizisi Üzerine İtirafları

Hazal Kaya’nın Korkuları ve Sorgu Dizisi Üzerine İtirafları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polisiye dizisi Sorgu ile gündemde olan Hazal Kaya, gazeteci Sibel Arna’nın YouTube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol” a katıldı. Görünüşte cesur bir kişilik sergileyen Kaya, aslında içten içe son derece korkak biri olduğunu açıkladı. Özellikle günümüzde insanlardan duyduğu korkunun kendisini derinden etkilediğinden bahsetti.

“Bal Porsuğu Olmak İsterdim”

Kaya, hayvan olarak balporsuğu olmayı tercih edeceğini belirtti. “Çünkü balporsuğunun korku duygusu yok. Yılan yiyor, aslanlara saldırıyor. Ben çok korkak bir insan olduğum için bu beni mutlu ediyor,” dedi. Bunun yanı sıra, Amerika’da bir Korku Tüneli’ne gittiğinde ikinci dakikada ağlayarak çıkmak zorunda kaldığını anlattı. Yanındaki arkadaşlarının onu cesur biri olarak tanıdığını belirten Kaya, “Hayır, ben çok korkuyorum ve çok korktuğum için bu kadar korkusuz zannediliyorum,” ifadelerini kullandı.

Sahne Korkusu ve Terapiler

Kaya, sahne korkusunu aşmak için çaba gösterdiğini ve bununla ilgili terapi ve meditasyon yöntemlerine başvurduğunu ifade etti. “Benim bir sahne korkum var. Tiyatro söz konusu olduğunda sahne korkum var deyip çekiliyorum şimdilik. Ama bu korkuyu aşmak için elimden geleni yapacağım,” dedi. Oyuncu koçu Çağ Çalışkur’a güvendiğini belirten Kaya, “Ali’yle birlikte katıldığımız programlardan sonra çok olumlu tepkiler aldık. Belki de çıkıp birlikte bir şey yapsak iyi olur,” şeklinde konuştu.

Ali ile Farklılıkları ve Aşkları

Kaya, sevgilisi Ali ile birbirlerinden çok farklı olduklarını ancak bu farklılıklara rağmen birbirlerini derin bir aşkla sevdiklerini vurguladı. “Biz birbirine hiç benzemeyen iki insanız. Ama çok aşığız ve bunu kabul ettik. Birbirimizi çok iyi anladığımız bir yere geldik. Sürekli konuşarak birbirimizi anlamaya çalışıyoruz,” dedi. Ali’nin tepkilerini konuşarak çözme yolunu öğrendiğini de belirtti.

Şiddet ve Dizi Teması Üzerine Düşünceler

Kaya, Sorgu dizisinin şiddet olgusunu ele aldığını ve bu konuda toplumsal bir mesaj verdiğini savundu. “Şiddet insanda neye sebep olur? Eş zamanlı olarak bir kadın cinayetini çözmeye çalışıyoruz. Bu yüzden diziyi bir aşk hikayesi olarak anlatmayı doğru bulmuyorum,” dedi. Dizi boyunca çok ağır konuların işleneceğini ve bu durumun toplumda yaşanan gerçekler ile örtüştüğünü belirtti.

Şiddet Kurbanı Olma Deneyimi

Kaya, son bir senedir kendisinin de şiddete maruz kaldığını ve bu durumun kendisini derinden etkilediğini belirtti. “Detaylı anlatıp yeni vakaları tetiklemek istemiyorum ama ben de şiddete maruz kalıyorum. İmdat dediğim çare bulamadım durumlar var. Lütfen yasalar uygulansın. Ölmeyelim artık,” diyerek çağrıda bulundu.

Ali ile Eğlenceli Anılar

Bir gün aynı masada oturduğu biri Ali’ye asılırsa çok eğleneceğini belirten Kaya, “O durumu görünce ‘Doğru mu görüyorum, neler oluyor, kocama mı asılıyorsun?’ diye sorarım,” şeklinde espri yaptı. Ali’nin bu tür durumlarda tatlı bir şekilde iltifat aldığını ve durumu iyi yönettiğini de ekledi.

Bülent ile Olan Dostluğu

Kaya, Bülent Şakrak ile olan dostluğunu ise “Bülent’le aynı anneden doğmuş gibiyiz,” diyerek tanımladı. Birbirlerine sık sık şaka yaptıklarını ve içten bir iletişimleri olduğunu belirtti. “Biz gerçekten kardeşiz. Herkesin hayatında Bülent olsun diyeceğim bir dostluk bizimki,” sözleriyle dostluğunun derinliğini vurguladı.

Hazal Kaya’nın Korkuları ve Sorgu Dizisi Üzerine İtirafları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!