1. Haberler
  2. Medya
  3. Kızılcık Şerbeti 72. Bölüm Fragmanı Yayında!

Kızılcık Şerbeti 72. Bölüm Fragmanı Yayında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son bölümde Cemal’in gerçek yüzü izleyicilere sunulmuştu ve Doğa ile Fatih arasındaki sahneler büyük bir etki yaratmıştı. Şimdi herkes, Kızılcık Şerbeti dizisinin 72. bölümünde neler olacağını merakla bekliyor. 18 Ekim akşamı ekrana gelecek yeni bölümün tanıtımı yayınlandı ve izleyicilere ilk ipuçlarını verdi.

Yayınlanan tanıtımda, Pembe’nin ev halkına Abdullah ile boşanmayacağını açıklaması dikkat çekiyor. Bu durum, aile içinde büyük bir gerginliğe neden olacak gibi görünüyor. Ayrıca, Görkem’in intikam planı doğrultusunda Mustafa’ya karşı oynadığı oyun, tehlikeli adımlarla şekilleniyor.

Tanıtımda, Kıvılcım ve Ömer’in bir araya gelmesi de gözlerden kaçmıyor. Meri’nin Abdullah’a söylediği “Aşk bir seçim değildir.” sözü ise izleyicilere derin bir mesaj veriyor. Öte yandan, geçmişteki ilişkisini geride bırakarak Cansu ile yeni bir başlangıç yapmak isteyen Ömer’in sözleri de dikkat çekici. Tanıtımda Fatih’in Cansu ile yakınlaştığı anlar ise izleyicileri şoke ediyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alırken, yönetmenliğini Ketche üstleniyor. Dizi her Cuma saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

“Hoş geldin sevgilim…”

#KızılcıkŞerbeti 72. bölüm fragmanımız yayında! 💥

Yeni bölümümüzle 18 Ekim Cuma 20.00’de @showtv’deyiz.

Kızılcık Şerbeti 72. Bölüm Fragmanı Yayında!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!