1. Haberler
  2. Gündem
  3. Özgür Özel’den CHP Aday Tartışmalarına Cevap

Özgür Özel’den CHP Aday Tartışmalarına Cevap

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özgür Özel’den Aday Tartışmalarına Cevap

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Cumhurbaşkanı adayına dair süregelen tartışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Özel, “Biz Ekrem Başkanımızla, Mansur Başkanımızla gurur duyuyoruz; fakat ikisinin de ortak ifadesi şu: Bu bir tuzak. Bizi erken aday tartışmasına çekmek, Türkiye’nin gerçek gündemini gizlemek ve kendi içlerindeki çatlakları, çaresizlikleri örtbas etmek istiyorlar.” dedi.

Özel, partisinin il başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, “Sayın Erdoğan, önümüzdeki yıl kasımda erken seçime gideceğim demiyorsa, bir daha erken seçim yapamayacak demektir. Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) kararına göre, ikinci dönemi ve bu dönemde 360 kişi oy vermeyecekse, seçim öne alınamayacak ve aday olamayacak demektir. Madem ki erken seçimden kaçıyor, o zaman adaya ihtiyacı var demektir.” ifadelerini kullandı.

ADAY DURUMU

Özel, CHP’nin birçok potansiyel adaya sahip olduğunu belirterek, “Özellikle ön plandaki başarılı büyükşehir belediye başkanlarımız başta olmak üzere birçok isim gündeme geliyor. Biz Ekrem Başkanımızla, Mansur Başkanımızla övünç duyuyoruz; fakat bu bir tuzak. Türkiye’nin gündemini örtmek için bu tartışmalara çekiliyoruz.” şeklinde konuştu.

AK PARTİ’NİN ADAYI KİM?

Özel, “Bizim bir aday sorunumuz yok. Günü geldiğinde, tüm üyelerimizle bir araya gelip kimin aday olacağına birlikte karar vereceğiz. Kendimize ve birbirimize güveniyoruz.” dedi. Ardından, “Peki, AK Parti’nin adayı kim?” sorusunu gündeme getirerek dikkat çekti.

Kaynak: Sözcü

Özgür Özel’den CHP Aday Tartışmalarına Cevap
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!