1. Haberler
  2. Gündem
  3. Antalya’da Temizlik Görevlisi Mahsur Kaldı, Kurtarıldı

Antalya’da Temizlik Görevlisi Mahsur Kaldı, Kurtarıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da Mahsur Kalan Temizlik Görevlisi Kurtarıldı

Antalya’da, Fatma Akdelen isimli bir temizlik görevlisi, 5 katlı bir iş merkezinin 4. katındaki balkonda temizlik yaptığı esnada, sürgülü kapının aniden kapanması sonucu mahsur kaldı. Temizlik sırasında telefonunu içeride unutan ve ofiste yalnız kalan Akdelen, çaresiz bir şekilde balkondan yardım çağırmaya başladı.

O sırada çevrede bulunan vatandaşlar, Acilen yardım çağıran Akdelen’in sesini duydu ve durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. Kısa sürede olay yerine intikal eden itfaiye ve polis ekipleri, iş merkezi yetkilileriyle irtibat kurarak kapıyı açmayı başardı ve Fatma Akdelen’i mahsur kaldığı balkondan kurtardı.

Olayı gören bir vatandaş olan Mehmet Civelek, yaşananları anlatarak, “Arabayla geçerken, ‘İmdat, beni kurtarın’ diye bağırdığını duydum. Hemen durup yardım çağırdık,” şeklinde ifade etti. Fatma Akdelen, başarılı bir şekilde kurtarıldıktan sonra, kurtarma ekiplerine teşekkür ederek yaşadığı olayı polise detaylı bir şekilde aktardı. Ekipler, olayın ardından normal rutinlerine geri döndü.

Kaynak: Sözcü

Antalya’da Temizlik Görevlisi Mahsur Kaldı, Kurtarıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!