1. Haberler
  2. Gündem
  3. Başakşehir’de Bıçaklı Saldırı: 4 Şüpheli Yakalandı

Başakşehir’de Bıçaklı Saldırı: 4 Şüpheli Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başakşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kayaşehir’deki bir alışveriş merkezinin önünde üç gün önce E.Ç. (58), S.Y. (32) ve H.F.E. (14) isimli kişilere bıçakla saldırarak yaralayan M.G. isimli zanlının tutuklanmasının ardından, olayla bağlantılı olan dört yabancı uyruklu şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

IŞİD Üyesi Olmaktan Aranıyormuş

Yapılan çalışmalar sonucunda, şüphelilerden A.M., R.M. ve D.D. Kayabaşı Mahallesi’ndeki adreslerinde gözaltına alındı. Özellikle R.M.’nin, ilçedeki bir spor salonunda antrenör olarak çalıştığı ve terör örgütü IŞİD’e üye olmaktan arandığı bilgisi dikkat çekti. Olay günü, M.G.’nin A.M.’den 1000 dolar alarak, bu parayı annesi N.G.’ye teslim ettiği ve bir iş yerinden 3 gigabayt internet paketi satın alarak kısa bir süre sonra saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edildi.

Polis, saldırının organize bir şekilde gerçekleştirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde durarak, diğer zanlılardan A.I.S.’nin yakalanması için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu tür olayların önlenmesi amacıyla güvenlik önlemleri artırılmakta ve benzer durumların tekrar yaşanmaması için gerekli adımlar atılmaktadır.

Kaynak: Sözcü

Başakşehir’de Bıçaklı Saldırı: 4 Şüpheli Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!