1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Takım İzlanda Maçına Hazırlanıyor

A Milli Takım İzlanda Maçına Hazırlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında yarın İzlanda ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, Laugardalsvöllur Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında Orkun Kökçü ile bir araya geldi. Orkun, İzlanda’ya karşı deplasmanda daha önce kazanamamış olmalarının, takım içinde önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. “Bu maç öncesinde oldukça rahatız, çünkü bugüne kadar gösterdiğimiz performanslar ve elde ettiğimiz iyi sonuçlar var. Yarın da bu geleneği sürdürüp ilki başaran jenerasyon olmak için elimizden geleni yapacağız,” şeklinde konuştu.

Orkun Kökçü, İzlanda’ya yaptıkları uzun yolculuk ve hava koşullarının, yarınki karşılaşmada bahane olamayacağını da ifade etti.

“KEREM’İN GELİŞİ BİZİ GELİŞTİRDİ”

Bir basın mensubunun, “Kerem ile takım arkadaşı oldunuz. İkiniz arasındaki uyum performansınızı arttırıyor gibi görünüyor. Bu konudaki düşünceleriniz neler?” sorusuna Orkun, “Kerem’in milli takıma katılması ikimiz açısından da oldukça faydalı oldu. O, gerçekten muhteşem bir futbolcu ve onu uzun zamandır tanıyorum. Benfica’da birlikte oynamak, milli takım ortamını daha da güçlendirdi. Ayrıca Zeki gibi bir başka oyuncu da var; Türkçe konuşan üçlü bir grup oluşturduk. Kerem’in takıma katılması benim performansım üzerinde de olumlu bir etki yarattı. Bu sezon kendimi daha fazla evde hissediyorum. Performanslarım yükseldi ve umarım bu ivme devam eder,” yanıtını verdi.

Avrupa’da bazı futbolcuların yoğun maç trafiğinden yakındıkları hatırlatıldığında ise Orkun, “Ben daha genç bir oyuncuyum, 23 yaşındayım. Bu tempoyu ağır hissetmiyorum. Aksine, daha çok maç oynadıkça kendimi daha hazır ve formda hissediyorum. Hemen hemen her maçta sahaya çıkıyorum, 3 günde bir maç yapılıyor. Bu benim için olumlu; performansımın arttığını düşünüyorum,” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak: Sözcü

A Milli Takım İzlanda Maçına Hazırlanıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!