1. Haberler
  2. Spor
  3. İzlanda Teknik Direktörü Age Hareide’den Türkiye Maçı Öncesi Açıklamalar

İzlanda Teknik Direktörü Age Hareide’den Türkiye Maçı Öncesi Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzlanda Milli Takımı Teknik Direktörü Age Hareide’den Açıklamalar

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında yarın Türkiye’yi konuk edecek olan İzlanda Milli Takımı’nın teknik direktörü Age Hareide, karşılaşmanın oynanacağı Laugardalsvöllur Stadı‘nda düzenlenen basın toplantısına, takımın orta saha oyuncularından Johan Berg Gudmundsson ile birlikte katıldı. Hareide, “İzmir’de mağlup olmuştunuz, yarın nasıl bir maç bekliyorsunuz?” sorusuna, “Yarın sadece sonuç Türkiye’deki maçtan farklı olacak” yanıtını verdi.

Norveçli teknik adam, İzlanda’nın Türkiye’ye karşı evindeki yenilmezlik serisinin hatırlatılması üzerine, “Sürekli tarihe bakarak konuşamayız, her maç farklıdır. İzlanda, kendi sahasında çok güçlü bir ekip. Türkiye ise bana göre Avrupa’daki en güçlü takımlardan biri. İlk 3’e girmek ve B Ligi’nde kalabilmek için Türkiye’yi yenmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Hareide, Thordarson ve Thorsteinsson‘un cezası nedeniyle kadroda iki mecburi değişiklik yapacağını belirtirken, bunun dışında ilk 11’inde değişiklik yapmayı düşünmediğini açıkladı. Ayrıca, hava ve zemin şartlarının Türkiye için zorluk oluşturup oluşturmayacağıyla ilgili bir soruya, “Aslında iki taraf için de aynı şartlar geçerli olacak. İzlanda için Türkiye’de 30 derecede oynamak ne kadar zor ise, Türkiye için de sıfır derecede oynamak aynı derecede zor” şeklinde yanıt verdi.

İzlandalı milli futbolcu Johan Berg Gudmundsson ise kendilerini zor bir maçın beklediğini belirterek, “Yarın kazanmayı umuyoruz. Yarınki maç bizim için zor olacak. Türkiye’nin iyi oyunculardan kurulu güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Biz de yarınki maçı onlar için zorlaştırmaya çalışacağız. Türkiye’ye deplasmanda yenilmiştik, bu maçı rövanş almak amacıyla oynayacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: Sözcü

İzlanda Teknik Direktörü Age Hareide’den Türkiye Maçı Öncesi Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!