1. Haberler
  2. Magazin
  3. Keanu Reeves ve Sandra Bullock’un Hız Tuzağı Anıları

Keanu Reeves ve Sandra Bullock’un Hız Tuzağı Anıları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Keanu Reeves ve Sandra Bullock’un “Hız Tuzağı” Anıları

Keanu Reeves ve Sandra Bullock'un

Keanu Reeves, ikonik aksiyon filmi “Hız Tuzağı” ile ilgili unutulmaz bir anısını paylaştı. Reeves, filmdeki otobüs sahneleri sırasında yaşananları hatırlayarak, “Otobüsteki o günü hatırlıyor musunuz? Caddedeki tüm araçlara çarpıyorduk. O sırada yeterince bilgilendirilmediğimizi hatırlıyorum. Otobüs San Diego’ya mı gidiyordu, bilmiyorum, ama çarpışmalar başladığında herkes çıldırdı” ifadelerini kullandı.

Independent’ta yer alan habere göre, Sandra Bullock ise bu çekimlerin zorluklarını vurgularken önemli bir detayı gün yüzüne çıkardı: “Otobüsün direksiyonunda ben vardım ama aslında otobüsü ben kullanmıyordum. Arka kısımda birisi otobüsün üstündeydi ve o yönlendiriyordu. Ben de yönetmenimiz Jan’ın istediği yerlere çarparak sahneleri tamamlıyordum.”

1994 yılında vizyona giren “Hız Tuzağı”, Keanu Reeves’in canlandırdığı cesur polis memuru Jack Traven ile Bullock’un hayat verdiği Annie Porter karakterinin, bomba yüklü bir otobüsü durdurma çabasını anlatıyordu. Filmin kadrosunda ayrıca Dennis Hopper, Jeff Daniels, Alan Ruck ve Joe Morton gibi ünlü oyuncular da yer aldı. Filmin büyük başarısının ardından 1997 yılında çekilen devam filmine Sandra Bullock katılmış olsa da, Reeves projede yer almadı.

Bir festivalde Bullock, “Bir devam filmi daha olur mu?” sorusuna kesin bir yanıt vermese de, olasılığa açık bir kapı bıraktı. “Hız Tuzağı” sadece gişede büyük bir başarı kazanmakla kalmamış, aynı zamanda Sandra Bullock’un Hollywood kariyerini zirveye taşıyarak, Keanu Reeves’in popülaritesini artırmıştı. İkili, yıllar sonra 2006 yapımı “Göl Evi” (The Lake House) filminde yeniden başrolü paylaşarak hayranlarını bir kez daha mutlu etti.

Reeves ve Bullock arasındaki dostluk yıllar boyunca devam etti. Sandra Bullock, 2018 yılında Reeves’ten hoşlandığını ancak bunun karşılıklı olmadığını düşündüğünü açıklamıştı. Reeves ise 2019’da yaptığı itirafta, “Ona karşı hislerim olduğunu bilmiyordu” diyerek, karşılıklı çekimi doğrulamıştı. Bullock, 2021’deki bir röportajında, “Ölme” şeklinde bir ifade kullanarak, bu duyguların önemine dikkat çekti.

Keanu Reeves ve Sandra Bullock’un Hız Tuzağı Anıları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!