1. Haberler
  2. Medya
  3. Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? 20. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı

Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? 20. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin, MF Yapım imzalı sevilen dizisi “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?”, merakla beklenen 20. bölümünden ilk tanıtımı izleyicilerle buluşturdu. Yeni bölümde tansiyonun iyice yükseleceğine dair ipuçları verildi. Tanıtımda, Rengin’in açıklamalarının ardından Bahar ve Timur arasında yaşanan gerginlik dikkat çekti. Ayrıca, Seren’in ailesine hamile olduğunu açıklaması, babası Rıza’nın sağlığıyla ilgili endişelere yol açtı.

Diğer yandan, Seren’in annesi Efsun ile yaşadığı çatışma, Bahar’ın ikilinin arasındaki bağların kopmaması için gösterdiği çaba ile birleşince izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Önceki bölümde ilişkilerinde sıkıntılar yaşayan Bahar ve Evren’in durumu merak konusu olmuşken, tanıtımda Evren’in Bahar’ı öpmesi, izleyicilerin heyecanını daha da artırdı. Süreyya’nın “Bundan sonrası yok, en azından bu hastanede yok,” sözleri ise Bahar’ın Peran Vakıf Hastanesi’ndeki geleceği hakkında büyük soru işaretleri oluşturdu.

Tüm bu gelişmelerin ışığında, “Seni çok seviyorum…” ifadesi duyuluyor. Bahar’ın yeni fragmanı ise seyirciyle buluştu! #Bahar‘ın yeni fragmanı yayında. 🌸 @ShowTV @mfyapimtv

Tanıtım, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Twitter‘da #Bahar etiketi altında paylaşımlar artarken, dizinin hayranları yeni bölüm hakkında heyecanlarını dile getirdiler.

Dizinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt üstlenirken, senaryosunu Ayça Üzüm ve Nergiz Herdem İnce kaleme alıyor. Show TV’de yayınlanan bu yapımda, Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Büşra Pekin, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Elçin Afacan, Nizam Namidar, Füsun Demirel, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan gibi başarılı isimler yer alıyor.

Ayrıca, dizinin ikinci sezonunda Nihal Yalçın, Efsun karakteri ile kadroya dahil oldu. Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” adlı dizi, her hafta Salı günü saat 20.00’de Show TV’de ekranlara gelmeye devam ediyor!

Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? 20. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!