1. Haberler
  2. Medya
  3. Kalpazan Dizisi: Karanlık ve Gizem Dolu Bir Yolculuk

Kalpazan Dizisi: Karanlık ve Gizem Dolu Bir Yolculuk

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanı…” teması etrafında şekillenen Show TV’nin merakla beklenen dizisi Kalpazan, izleyicileri adrenalini yüksek bir serüvene davet ediyor. O3 Medya imzalı dizinin toplu afişi, başrol oyuncularının etkileyici performanslarını gözler önüne sererken, dizinin karanlık atmosferini mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

Kalpazan Dizisi: Karanlık ve Gizem Dolu Bir Yolculuk

Afişte, dizinin güçlü kadrosundaki yıldız isimler arasında Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı, Deniz Baysal, Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, İlker Kızmaz, Çağla Naz Kargı, İlker Yağız Selçuk, Ali Seçkiner Alıcı ve Osman Alkaş gibi tanınmış isimler yer alıyor.

Dizinin tanıtımı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kullanıcılar, #Kalpazan etiketi altında övgü dolu paylaşımlar yaparak dizinin etkileyici atmosferini ve oyunculuklarını öne çıkardılar. Şimdiden geniş bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle bekleniyor ve bu sezonun en farklı projelerinden biri olacağına dair güçlü bir beklenti oluştu.

Kalpazan, Mehmet Ada Öztekin’in kreatif yapımcılığı ve Uğur Karaaslan’ın yönetmenliğiyle hayat buluyor. İzleyiciler, dizide güç ve para hırsının derinliklerine inerek, ekran başında şu soruyu sorgulama fırsatı bulacaklar: ‘İnsan mı paranın sahtesini yapar, yoksa para mı insanları sahteleştirir?’

Dizi, 21 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Bu tarih, ekran başındaki izleyiciler için merakla beklenen bir başlangıç olacak.

Kalpazan Dizisi: Karanlık ve Gizem Dolu Bir Yolculuk
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!