1. Haberler
  2. Gündem
  3. AKP Elazığ’da Kongre Hazırlıkları ve Yerel Seçim Değerlendirmeleri

AKP Elazığ’da Kongre Hazırlıkları ve Yerel Seçim Değerlendirmeleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Elazığ’da Kongre Hazırlıkları Sürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), 8. Büyük Olağan Kongre’ye hazırlık süreci kapsamında Elazığ’da Yazıkonak ve Akçakiraz belde kongrelerini gerçekleştirdi. Yazıkonak belde kongresinde konuşan AKP Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, yerel seçimlerde bekledikleri başarıyı elde edemediklerini ifade etti. Açıkkapı, “Artık hizmet ve yatırımlar tek başına bizim istediğimiz oyu almaya yetmiyor” dedi.

Gelecek yıl nisan ayında yapılması planlanan büyük kongre öncesinde, AKP, ilçe ve belde kongreleri için hazırlıklara hız verdi. Elazığ’da merkeze bağlı Yazıkonak ve Akçakiraz beldelerinde yapılan kongrelere katılan Açıkkapı, 31 Mart yerel seçimlerinde partinin ikinci parti olmasının nedenlerini değerlendirdi.

“NİYE BAŞARISIZ OLDUK? AZ MI YATIRIM YAPTIK?”

  • AKP’nin yerel seçimlerde beklediği başarıyı yakalayamaması üzerine Açıkkapı, “Niye başarısız olduk? Biz 22 yıldır bu ülkeye az hizmet mi yaptık, az yatırım mı yaptık? Hiçbiri değil.” dedi.
  • Açıkkapı, 22 yıl önce Elazığ’da havalimanında yalnızca 35-40 bin kişinin yolculuk yaptığını hatırlatarak, “Bugün neredeyse yılda 1 milyona yakın yolcunun Elazığ Havalimanı’nda yolculuk yaptığını unutuveririz.” ifadelerini kullandı.

“MİLLETLE FARKLI BİR FREKANS KURMAMIZ LAZIM”

  • Açıkkapı, AK Parti iktidara geldiğinde halkın “Sadece şu terörü bitirin, başka bir şey istemiyoruz” dediğini belirtti ve ekledi: “Allah’a şükür, bugün terörü bitirdik ve her bir ilçemize hizmet ve yatırımları götürdük.”
  • Açıkkapı, “Burada biz milleti suçlamıyoruz. Ancak artık demek ki hizmet ve yatırımlar, bizim istediğimiz oyu almaya tek başına yetmiyor. Bizim milletimizle farklı bir frekans kurmamız lazım.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Sözcü

AKP Elazığ’da Kongre Hazırlıkları ve Yerel Seçim Değerlendirmeleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!