1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Takım, İzlanda ile Kritik Maça Çıkıyor

A Milli Takım, İzlanda ile Kritik Maça Çıkıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Futbol Takımı, İzlanda ile Karşılaşıyor

Bugün, A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki dördüncü maçında deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak. Ay-Yıldızlılar, grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalırken, İzmir’de İzlanda’yı 3-1, Samsun’da ise Karadağ’ı 1-0 mağlup etti. Dördüncü maçlar öncesinde grupta lider konumda bulunan Türkiye, A Ligi’ne yükselme yolunda elde ettiği avantajı korumayı hedefliyor.

Yalnızca galibiyet, gruptaki sıralamayı etkileme potansiyeline sahip. Eğer Türkiye İzlanda’yı mağlup ederse, puanını 10’a çıkaracak; Galler ise bugün ağırlayacağı Karadağ’ı geçse bile 2 puan geride kalacak. Kasım ayındaki Galler maçı, alınacak bir galibiyetle Türkiye’yi A Ligi’ne taşıyacak. Eğer Galler bu akşam puan kaybederse, 16 Kasım’daki maçta alınacak bir beraberlik de yeterli olacak.

Bugünkü maçın bir diğer önemli noktası ise Türkiye’nin Reykjavik’te İzlanda’ya karşı olan kötü serisi. ‘Bizim Çocuklar’, deplasmanda İzlanda’yı daha önce hiç yenemedi. Reykjavik’teki 7 maçta sadece 1 beraberlik alırken, 3 gol atıp 16 gol yedi. Dolayısıyla, takımımız bu kötü seriye son vermek için de sahada olacak.

MUHTEMEL 11’LER

  • İzlanda: Valdimarsson, Fridriksson, Ingason, Gretarsson, Finnisson, Sigurdsson, Gudmundsson, Willumsson, Tomasson, Oskarsson, Gudjohnsen
  • Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Okay, Orkun, Hakan, Arda, Kerem, Kenan

Kaynak: Sözcü

A Milli Takım, İzlanda ile Kritik Maça Çıkıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!