1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kanye West’in Eski Asistanından Tecavüz İddiaları

Kanye West’in Eski Asistanından Tecavüz İddiaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanye West’in Eski Asistanından Şok İddialar

Kanye West'in Eski Asistanından Şok İddialar

Ünlü rap yıldızı Kanye West’in eski asistanı Lauren Pisciotta, West’in kendisine defalarca tecavüz ettiğini iddia etti. Pisciotta, rap müziğin ikonik isminin kendisini sürekli “dokunduğunu, ellediğini ve cinsel ilişkiye zorladığını” belirtti. Geçen yıl, cinsel taciz ve haksız yere işten çıkarılma gerekçesiyle West’e dava açan Pisciotta, bu süreçte yaşadığı travmaları ve West’in davranışlarını detaylı bir şekilde ortaya koydu.

West’in avukatı, Haziran ayında Rolling Stone dergisine verdiği bir röportajda Pisciotta’yı ‘şantaj yapmakla’ suçladı. Avukat, Pisciotta’nın işten çıkarılma sebebinin “beceriksizliği, iş için yıllık 4 milyon dolar gibi aşırı fiyatlar teklif etmesi ve iş yerinde belgelenmiş, uygunsuz müstehcen davranışlarda bulunması” olduğunu ileri sürdü. Ayrıca, Pisciotta’nın “sadece para değil, diğer maddi talepler için sürekli olarak ‘cinsel baskı’ kullandığını” da ekledi. Ancak avukat, bu iddialarla ilgili herhangi bir somut kanıt sunmadı.

P Diddy’nin Partisinde Yaşananlar

Pisciotta’nın savcılığa verdiği ifadesinde, Kanye West için çalışmaya başlamadan önce kendisine, “100’den fazla kadına tecavüz ettiği” ve “onlarca kadına olağanüstü şiddet uyguladığı” bilinen müzik yapımcısı Sean Combs, yani bilinen adıyla P Diddy’nin stüdyosuna davet gönderildiğini anlattı. Pisciotta, bu daveti kabul ederek stüdyoya gittiğini ve burada tanımlanamayan bir uyuşturucu maddesi içeren bir içecek servis edildiğini belirtti. İçeceği içtikten sonra bilincini büyük oranda kaybettiğini ifade eden Pisciotta, sabah uyandığında ne yaşadığını hatırlamadığını söyledi.

Bu durum, Pisciotta’nın yaşadığı travmanın boyutunu gözler önüne sererken, müzik endüstrisinde yaşanan cinsel baskı ve taciz konusundaki tartışmaları yeniden alevlendirdi.

Kaynak: Sözcü

Kanye West’in Eski Asistanından Tecavüz İddiaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!