1. Haberler
  2. Medya
  3. NOW’da Yeni Dizi: Gizli Bahçe

NOW’da Yeni Dizi: Gizli Bahçe

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NOW’dan Yeni Dizi: Gizli Bahçe

NOW’ın yapımını TMC Film’in üstlendiği, yapımcılığını Erol Avcı’nın gerçekleştirdiği ve başrollerini başarılı oyuncular Murat Yıldırım ile Ebru Şahin’in paylaştığı yeni dizi “Gizli Bahçe”, 15 Ekim Salı günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bu heyecan verici dizide, Ebru Şahin, genç ve bekar bir anne olan Nazlı Orman karakterine hayat veriyor. Nazlı, tüm hayatını oğlu Memo’ya adayan fedakar bir anne olarak karşımıza çıkıyor. Gizli Bahçe, Nazlı’nın, Demir’in (Murat Yıldırım) başlattığı velayet savaşına karşı verdiği büyük mücadele ile izleyenleri derinden sarsacak. Bu çarpıcı hikaye, izleyicilere duygusal anlar yaşatacak.

Dizinin dikkat çeken unsurlarından biri de güçlü oyuncu kadrosu. Nazlı, kimseye muhtaç olmadan oğlunu büyütmek için elinden geleni yaparken, hayatının en büyük savaşına girdiği Demir ile karşılaşacak ve bu süreçte aşkla tanışacak. Hikayesini Neşe Şen’in kaleme aldığı, senaristliğini Emre Özdür ve Hazar Kozice’nin üstlendiği, yönetmenliğini ise Recai Karagöz’ün yaptığı “Gizli Bahçe”, etkileyici ve sürükleyici bir anlatıma sahip.

Dizi, 15 Ekim Salı günü saat 20.00’de NOW’da izleyicileri ile buluşacak. Kaçırılmaması gereken bu özel yapım, heyecan verici hikayesi ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

NOW’da Yeni Dizi: Gizli Bahçe
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!