1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sakarya’daki Makarna Fabrikasında Patlama: Can Kaybı 5’e Yükseldi

Sakarya’daki Makarna Fabrikasında Patlama: Can Kaybı 5’e Yükseldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya’nın Hendek ilçesinde, organize sanayi bölgesinde bulunan bir makarna fabrikasında 15 Eylül 2023 tarihinde meydana gelen üzücü patlama sonucunda, 27 yaşındaki Mesut Şimay hayatını kaybetti. Patlama sırasında 30’dan fazla kişi yaralandı ve bu yaralıların birçoğu çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Patlama sonrası Kocaeli Şehir Hastanesi’nin yanık ünitesinde tedavi gören 23 yaşındaki Eray Kızıldağ, 4 Ekim’de yaşam mücadelesini kaybetti. Ardından, İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’nde tedavi altında olan 24 yaşındaki Güven Albayrak, 9 Ekim’de hayatını kaybetti. Merve Menteş ise 10 Ekim tarihinde hastanede vefat etti.

Bununla birlikte, Kocaeli Şehir Hastanesi’nde tedavi gören ve evli, iki çocuk babası olan 42 yaşındaki Naim Karagüzel de bu sabah yaşamını yitirdi. Karagüzel’in ölümü ile birlikte, fabrikadaki patlama sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 5’e yükseldi.

Sakarya'daki Makarna Fabrikasında Patlama: Can Kaybı 5'e Yükseldi

Hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diliyoruz. Bu trajik olay, iş güvenliği önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Sözcü

Sakarya’daki Makarna Fabrikasında Patlama: Can Kaybı 5’e Yükseldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!