1. Haberler
  2. Magazin
  3. Tuğçe Tayfur ve Ferdi Tayfur Arasındaki Gerginlik: İddialar ve Açıklamalar

Tuğçe Tayfur ve Ferdi Tayfur Arasındaki Gerginlik: İddialar ve Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuğçe Tayfur ve Ferdi Tayfur Arasındaki Gerginlik

Tuğçe Tayfur ve Ferdi Tayfur Arasındaki Gerginlik

Geçtiğimiz yıl Muhammet Aydın ile hayatını birleştiren Tuğçe Tayfur’un, babası Ferdi Tayfur ile arasında sorunlar yaşandığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre, Tuğçe Tayfur’un babasıyla arasındaki mesafe, Ferdi Tayfur’un menajeri Şirin Gözalıcı nedeniyle açılmıştı. Bu durum, ailenin ilişkilerini derinden etkileyen bir tartışmaya yol açtı.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ”

Ferdi Tayfur, Instagram hesabından avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, “Böyle olmasını istemezdim” notuyla durumu kamuoyuna duyurdu. Açıklama şu şekildeydi:

Tuğçe Tayfur ve Ferdi Tayfur Arasındaki Gerginlik: İddialar ve Açıklamalar

  • Müvekkilim Sayın Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Aydın arasında gelişen özel nedenlerden dolayı, ‘Tayfur’ soyadının Tuğçe Aydın tarafından ticari amaçlarla kullanılmasına rıza göstermediğimizi belirtmek isteriz.
  • Tuğçe Aydın’ın, müvekkilime ait eserleri sosyal medya ve diğer platformlarda kullanması konusunda izni bulunmamaktadır.
  • Tuğçe Aydın’ın işletmekte olduğu ‘Tuğçe Tayfur Store’ isimli işletmeden kaynaklı olarak müvekkilimin isim hakkı alacakları mevcuttur.
  • Bu açıklamaların ardından Tuğçe Aydın’ın, müvekkilimiz ve aile üyeleri hakkında sosyal medya ve dijital platformlarda bir daha açıklama yapmamalarını talep etmekteyiz.
  • Yapılan açıklamalara itibar edilmemesi halinde, Tuğçe Aydın ve işbirliği içinde olan şahıslar hakkında yasal haklarımızı saklı tutarak, Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz.

“PARANIZIN BİTTİĞİNİ BİLSEYDİM…”

Ferdi Tayfur’un açıklamasının ardından Tuğçe Tayfur, babasıyla olan tartışmasını sürdürdü. Tuğçe, “Tayfur soyadını bana leylekler vermedi. Sen benim babamsın, bu nedenle Tayfur soyadım var. İsim hakkı talep etmişsiniz. Eğer paranızın bittiğini bilseydim, size eşimle yardımcı olurdum. 50 milyon mu istiyorsunuz? 50 milyon olamazsa da yüzde 58 hisse mi istiyorsunuz? Ne dedinizse, baba olarak onu yaptım ama yine de kötü olan ben oldum. Allah var, gam yok. Unutmayın ki bu işin ahireti de var. Olur, sorun yok. Tuğçe Aydın olarak yoluma devam ederim.” ifadelerini kullandı.

“BU KÜLLİYEN YALANDIR”

Son olarak Ferdi Tayfur, avukatı aracılığıyla Tuğçe’nin “50 milyon TL” iddiasına yanıt verdi. Sanatçı, Instagram hesabında avukatının videolu açıklamasını paylaşarak, “Kendilerine karşı 50 milyon TL’lik bir dava açtığımız söylenmiştir ancak bu külliyen yalandır. Böyle bir davamız yoktur. Halkımızın gözünün içine baka baka yalan söylemeye devam etmektedirler. Dolayısıyla bizim açtığımız dava yalnızca marka ve patent ile ilgilidir. Hiçbir alacak talebimiz bulunmamaktadır. Bu konuda hala kötü bir algı yaratmaya çalışan her iki şahıstan da kanun önünde hesabımızı sormaya devam edeceğiz.” dedi.

“HESABINI VERECEK”

Ferdi Tayfur videonun sonunda, “Avukatım gerekli açıklamayı yapmıştır. Bununla birlikte son kez söylemek isterim ki, babamın evladı dahi olsa bu saatten sonra, yargının önünde attığı iftiraların hesabını verecektir. Boş teneke, çok ses çıkartır!” notunu ekleyerek, durumun ciddiyetini vurguladı.

Kaynak: Sözcü

Tuğçe Tayfur ve Ferdi Tayfur Arasındaki Gerginlik: İddialar ve Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!