1. Haberler
  2. Gündem
  3. Köfteci Yusuf Skandalı ve Taklit Ürün Tartışmaları

Köfteci Yusuf Skandalı ve Taklit Ürün Tartışmaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köfteci Yusuf ve Taklit Ürün Skandalı

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taklit ve tağşiş ürünler satan firmaları deşifre etmesinin ardından, Türkiye gündeminin merkezine yerleşen marka Köfteci Yusuf ve sahibi Yusuf Akkaş, dikkatleri üzerine çekti. Akkaş, yaşanan skandalları bir “komplo” olarak nitelendirerek, kendisine ve markasına yönelik iddiaların haksız olduğunu savundu.

Başlatılan boykot rüzgarı, kısa süre içinde tersine döndü ve birçok kişi, Köfteci Yusuf’un şubelerine destek vermek amacıyla akın etmeye başladı. Bu durum, markanın popülaritesini daha da artırdı.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, köşe yazısında taklit ve tağşiş yapıldığı iddia edilen başka tanınmış firmaların da yakın zamanda deşifre edileceğini öne sürdü. Küçük, bu konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Önümüzdeki günlerde tanınmış başka firmalar da ortaya çıkabilir. Hatta bazı beş yıldızlı otellerde benzer sorunların olduğu açıklanabilir. Kusura bakmayın, bu millete dana eti diye domuz eti, bal diye glikoz, sucuk diye eşek eti yedirenler, her türlü taklit ve tağşiş yapanlar bedeli neyse ödeyecek. Yıllardır kim bilir bu millete neler yedirdiniz!”

Küçük’ün bu açıklaması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve “Gerçekten bir şey mi biliyor yoksa fırtına mı geliyor?” gibi yorumların yapılmasına neden oldu.

Kaynak: Sözcü

Köfteci Yusuf Skandalı ve Taklit Ürün Tartışmaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!