1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’dan Komplo İddiası

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’dan Komplo İddiası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’dan Açıklama

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, kendilerine yönelik bir komplo kurulduğunu iddia etti. Olayın, güvenlik kameraları aracılığıyla tespit edilen iki kişi tarafından gerçekleştirildiğini belirten Demirçalı, bu kişilerin AKP’li belediye başkanı döneminde işe alındığını öne sürdü.

Demirçalı, bu konuyla ilgili olarak şunları ifade etti: “Karı koca aynı anda çalışıyorlar diye eşini işten çıkardığımız için böyle bir yola başvurmuşlar. Burası bir aile şirketi değil, sonuçta bizim de gelir-gider dengemiz var.”

Başkan Demirçalı, açıklamalarını sürdürerek, “Cumhurbaşkanımızın üzerinden prim yapmaya çalışan AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile meclis üyelerini biraz daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Bu yapılan kabul edilebilir bir şey değil. Sonuçta hepimizin, bizim Cumhurbaşkanımız.” dedi.

Demirçalı, ayrıca, “Ona yapılmış saygısızlık, tüm topluma yapılmıştır. Bu arkadaşlarımızdan biri hala bizde çalışıyor ve görevine devam ediyor.” diyerek durumun ciddiyetine dikkat çekti.

Başkan, konuyla ilgili olarak bir soruşturma başlattıklarını ve gereken adımları atacaklarını belirtti. “Bugün de savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Bu durumu gazeteden öğrendim. Arkadaşlarımız hemen inceleme başlattı. Ne gerekiyorsa yapacağız, sonuna kadar gideceğiz.” şeklinde konuştu.

Demirçalı, belediye içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ait çok sayıda portre bulunduğunu da vurgulayarak, “Fotoğrafın dışarıdan mı getirildiğini, belediyenin içinden mi temin edildiğini bilmiyorum. Bunu yapanlar belediye çalışanları olduğu için, belediyenin içinden almış veya dışarıdan getirmiş olabilirler.” dedi.

Kaynak: Sözcü

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’dan Komplo İddiası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!