1. Haberler
  2. Gündem
  3. Balıkesir’de Trafik Kazası: Baba Hayatını Kaybetti, Anne ve Oğul Yaralandı

Balıkesir’de Trafik Kazası: Baba Hayatını Kaybetti, Anne ve Oğul Yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de Feci Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Balıkesir’de meydana gelen trafik kazasında, refüje çarpmanın ardından emniyet şeridinde bekleyen bir kamyonete çarpan otomobildeki Yüksel Kanbay (51) yaşamını yitirdi. Kazada, eşi Altun Kanbay (46) ve oğulları Uğurcan Kanbay (21) ise yaralandı. Samsun’da ikamet eden aile, oğulları Uğurcan’ı vatani görevini yapmak üzere Balıkesir’deki birliğine teslim etmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza, sabah saat 08.30 sıralarında İstanbul-İzmir Otoyolu’nun Balıkesir’in Karesi ilçesi Yeniköy Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Balıkesir yönüne seyreden Uğurcan Kanbay, kullandığı 55 AHT 11 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti.

BABA YAŞAMINI YİTİRDİ

Otomobil önce refüje çarptı, ardından da emniyet şeridinde duraklama yapan Sinan Coşkun yönetimindeki 41 ANM 846 plakalı kamyonete çarparak durdu. Bu talihsiz kazada, otomobil sürücüsü Uğurcan Kanbay ve annesi Altun Kanbay yaralanırken, babası Yüksel Kanbay olay yerinde hayatını kaybetti. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin acil durumu bildirmesi üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan anne ve oğlu, ambulansla Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Altun Kanbay’ın durumunun kritik olduğu bildirildi.

ASKER OĞULLARINI BİRLİĞİNE GÖTÜRÜYORDULAR

Samsun’un Canik ilçesi Başalan Mahallesi’nde yaşayan Altun ve Yüksel Kanbay çiftinin, oğulları Uğurcan Kanbay’ı vatani görevini yapmak üzere Balıkesir’deki birliğine teslim etmek amacıyla yola çıktıkları ifade edildi.

Kaynak: Sözcü

Balıkesir’de Trafik Kazası: Baba Hayatını Kaybetti, Anne ve Oğul Yaralandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!