1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ankara’da Trafik Tartışması Sonrası Genç Kurye Hayatını Kaybetti

Ankara’da Trafik Tartışması Sonrası Genç Kurye Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da Trafik Tartışması Kanlı Bitti

Ankara’nın Sincan ilçesinde, kuryelik yapan 23 yaşındaki Sefa Çelik, bir trafik meselesi nedeniyle çıkan tartışmanın ardından kalbine tornavida saplanarak hayatını kaybetti.

KALBİNE TORNAVİDA SAPLADILAR

Olay, dün akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Sefa Çelik, bir kargo firmasında otomobille kuryelik yapıyordu. Trafikte ‘yol verme’ meselesi yüzünden, henüz kimlikleri belirlenemeyen bir grup ile arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında, kalbine tornavida saplanan Çelik, ağır yaralandı ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Kalabalık bir grup tarafından saldırıya uğrayan Çelik, aracına binerek kapılarını kilitledi. Ancak, saldırganların otomobile zarar vermesi üzerine, Sefa Çelik aracından indi. Yaşanan arbede sırasında, gruptan biri kalbine tornavida saplayarak ağır yaraladı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, Sefa Çelik yakındaki bir iş yerine sığınmayı başardı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı ile sağlık ve polis ekipleri hemen bölgeye sevk edildi. İlk müdahale olay yerinde yapıldı, ancak Çelik kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrası polis ekipleri, kaçan 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Sefa Çelik’in cenazesi ise memleketi Çorum’da toprağa verildi.

Olayın ardından Sefa Çelik’e ilk yardımda bulunan esnaf Erdal Kibar, yaşananları şöyle aktardı: “Ben gittiğimde mağazanın içinde yaralı yatıyordu. Üstünü kaldırıp baktığımızda göğsündeki yarayı gördüm. Bir arkadaşla birlikte ilk yardım yapmaya çalıştık. Daha sonra sağlık ekipleri geldi. Bıçak çektiğini söyleyenler var ama çocuk dayak yemiş. O yüzden arabada ne bulduysa onunla indi diye düşünüyorum.”

Bu trajik olay, trafikteki küçük tartışmaların bile ne kadar büyük sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Ankara’da Trafik Tartışması Sonrası Genç Kurye Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!