1. Haberler
  2. Spor
  3. Türkiye’nin İzlanda Maçı Ertelenme İhtimali

Türkiye’nin İzlanda Maçı Ertelenme İhtimali

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü Grup 4’üncü maçında Türkiye, deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Ancak bu önemli karşılaşmanın saha ve hava koşulları nedeniyle ertelenme ihtimali gündeme gelmişti. UEFA yetkilileri ve maçın hakemleri, yapılan detaylı incelemelerin ardından karşılaşmanın oynanmasına karar verdiler.

UEFA’dan yapılan açıklamada, İzlanda-Türkiye maçının bugün planlandığı yer ve saatte gerçekleştirileceği duyuruldu. Maç, İzlanda’nın başkenti Reykjavik’teki Laugardalsvöllur Stadyumu’nda saat 21:45’te başlayacak.

TFF’den Açıklama

Maç için İzlanda’da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, karşılaşmanın zorlu koşullar altında gerçekleşebileceğini belirterek, ”Maçın oynanması zor. Sakatlık riskini almamız mümkün değil, çünkü değerli oyuncularımız var. Zeminin altı taşlık, büyük ihtimalle maç ertelenecek” ifadelerini kullanmıştı.

Bu gelişmeler ışığında, futbolseverler karşılaşmanın nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyor. İzlanda’nın zorlu iklim koşulları ve saha durumu, maçın seyrini etkileme potansiyeline sahip.

Kaynak: Sözcü

Türkiye’nin İzlanda Maçı Ertelenme İhtimali
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!