1. Haberler
  2. Spor
  3. İzlanda – Türkiye CANLI İZLE (TV8 Canlı izle)

İzlanda – Türkiye CANLI İZLE (TV8 Canlı izle)

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzlanda – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? TV8 Canlı izle 

İzlanda-Türkiye maçı oynanacak! Ay-yıldızlı ekibimiz, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta liderlik hedefiyle sahaya çıkıyor. İlk maçında Galler ile golsüz berabere kalan milliler, İzlanda ve Galler karşılaşmalarından 3 puanla ayrılmayı başardı. Teknik direktör Montella yönetiminde başarılı bir grafik çizen A Milli Takım, İzlanda karşısında alacağı galibiyetle grubundaki liderliğini pekiştirmeyi planlıyor. Uluslar Ligi’nde gruplarını lider tamamlayan ekipler, A Ligi’ne yükselme hakkı kazanacak. Zorlu deplasmanda milliler, bu hedef doğrultusunda sahaya çıkacak.

İzlanda-Türkiye maçı, şifresiz olarak yayınlanacak. Peki, İzlanda-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm detaylar…

İZLANDA-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? TV8 Canlı izle 

UEFA Uluslar Ligi’nde heyecan, İzlanda-Türkiye maçıyla devam ediyor. Montella’nın öğrencileri, zorlu deplasmanda 3 puan hedefiyle sahaya çıkacak. İzlanda ile Türkiye arasındaki bu kritik karşılaşma, 14 Ekim’de TSİ 21.45’te başlayacak. Maçın hakemi Polonyalı Damian Sylwestrzak olacak; ona yardımcı olarak Paweł Sokolnicki ve Bartosz Kaszynski görev alacak.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

İzlanda-Türkiye mücadelesi, TV8 ekranlarından şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak. Ayrıca UEFA Uluslar Ligi kapsamındaki bu mücadele, İngiltere, Almanya, Fransa, Hollanda, Azerbaycan gibi birçok ülkede canlı yayınlanacak.

MİLLİ TAKIMDA EKSİKLER VAR

Ay-yıldızlılar, İzlanda karşısına iki önemli eksikle çıkacak. Barış Alper Yılmaz sakatlığı nedeniyle, Kaan Ayhan ise kart cezalısı olduğundan bu maçta forma giyemeyecek. Teknik heyet sahaya şu muhtemel 11’i sürecek: Uğurcan, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Orkun, İrfan Can, Arda, Kenan, Bertuğ.

GRUPTA LİDERLİK HESAPLARI

Dördüncü maçlar öncesinde Türkiye, topladığı 7 puanla lider durumda. 5 puanla Galler ikinci, 4 puanlı İzlanda ise üçüncü sırada yer alıyor. Grupta henüz puanı bulunmayan Karadağ ise son sırada. Aynı gün TSİ 21.45’te Galler, Karadağ ile karşı karşıya gelecek.

İZLANDA’NIN SON DURUMU

İzlanda, gruba 2-0’lık Karadağ galibiyetiyle başladı, ancak Türkiye karşısında 3-1’lik mağlubiyet yaşadı. Son maçında ise Galler ile 2-2 berabere kalarak toplamda 4 puan topladı.

Ay-yıldızlılar, İzlanda karşısında galip gelerek gruptaki avantajını koruma ve A Ligi’ne yükselme yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

İzlanda – Türkiye CANLI İZLE (TV8 Canlı izle)
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!