1. Haberler
  2. Medya
  3. Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Final Bölümü ile Ekranlara Veda Ediyor

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Final Bölümü ile Ekranlara Veda Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Final Bölümüyle Ekranlara Veda Ediyor

Kanal D’nin, MF Yapım imzalı dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, bu çarşamba akşamı izleyicileriyle final bölümüyle buluşacak. Senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Volkan Keskin’in oturduğu bu etkileyici dizi, izleyicileri derin bir dramın içine çekmeyi başardı.

Final bölümünün özeti ise oldukça çarpıcı bir gelişme sunuyor. Harun Yakar, Adem’i tanıklık yapmaktan vazgeçirerek, Umut’un her şeyini adadığı davasını kaybetmesine sebep olur. Davayı kaybeden Umut, yeni ve sarsıcı bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Başından beri sır saklayan ve onu tuzağa düşürenin Harun Yakar olduğunu öğrenir. Bu durum, Umut ve Harun arasında büyük bir savaşın fitilini ateşler.

Bunun yanı sıra, Bünyamin Emirkıran’ın tahliye edilmesi, Emirkıranlar ailesinde dengelerin yeniden kurulmasına yol açar. Her şeyini geri almak isteyen Bünyamin, Fecir’i geçmişteki suçlarıyla tehdit eder. Fecir, hapse girmemek için babasının teklifiyle yüzleşmek zorunda kalır. Bu durum, olayların daha da karmaşık hale gelmesine neden olur.

Artık finale yaklaşırken tüm savaş baltaları çekilmiş durumdadır. Ne Umut, ne Fecir, ne de Harun Yakar geri adım atma lüksüne sahip değildir. Herkesin kazanıp, herkesin kaybedebileceği büyük bir oyun başlar. Peki, adalet savaşını kim kazanacaktır? Taş mı, Kağıt mı, yoksa Makas mı?

Usta oyuncuların yer aldığı kadroda ise Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Hande Doğandemir, Bülent Seyran, Berk Bakioğlu, Selim Galip, Eylem Yıldız, Meriç Rakalar, Mustafa Konak, Buse Sezen, Atsız Karaduman ve Uraz Kaygılaroğlu gibi birbirinden yetenekli isimler yer almakta. Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, final bölümüyle 16 Ekim Çarşamba akşamı Kanal D’de izleyicileriyle buluşacak.

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Final Bölümü ile Ekranlara Veda Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!