1. Haberler
  2. Medya
  3. Mavi’nin ‘A New Edition of You’ Projesi ile İlham Verici Hikayeler

Mavi’nin ‘A New Edition of You’ Projesi ile İlham Verici Hikayeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mavi’nin İlham Veren Projesi: A New Edition of You

Ev sahipliğini Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz ve marka elçisi Kıvanç Tatlıtuğ’un üstlendiği özel çekimlerde, moderatörlük görevini deneyimli gazeteci ve yayıncı Ali Tufan Koç üstlendi. Bu projede, Türkiye’nin önde gelen isimleri bir araya geldi. Aralarında Kolektif House’un Kurucusu Ahmet Onur, Türkiye’nin ilk su someliyesi Alican Akdemir, Can Yayınları CEO’su Ali Granit, Storytel Ülke Müdürü Berk İmamoğlu, Formula’nın genç yeteneği Cem Bölükbaşı, popüler lezzet duraklarından Arkestra’nın Kurucusu ve Şefi Cenk Debensason, 500 Emerging Europe Kurucusu Enis Hulli, KEIN magazine Kurucu Ortağı Seren Dal ve Zuhal Müzik’in 3. Nesil Yöneticisi Umur Sungurlu gibi dokuz ilham veren erkek yer aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, samimi bir sohbet eşliğinde hayatının bilinmeyen yanlarını paylaştı. Tatlıtuğ, “Hayat bana üretmem, sürekli deri değiştirmem gerektiğini gösterdiği için, şimdi de yapımcılık serüvenim başladı. Halihazırda üretilmiş bir işe dahil olmak, yıllardır yaptığım bir şey. Fakat şimdi kendim bir şeyleri yoktan var edebiliyor olmanın hazzını yaşamak istiyorum” diyerek yapımcılığa adım attığı serüvenini ilk kez kamuoyuyla paylaştı.

Proje, iki bölüm olarak yayınlanacak ve ilk bölümü Mavi’nin YouTube, Spotify, Instagram ve TikTok kanallarında izleyicilerle buluştu. “A New Edition of You”, ilham verici hikayeleri ve hayat dersleriyle dolu bir içerik sunarak izleyicilere farklı bir perspektif kazandırmayı hedefliyor.

Mavi’nin ‘A New Edition of You’ Projesi ile İlham Verici Hikayeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!