1. Haberler
  2. Medya
  3. Araf: Bir Mor ve Ötesi Müzikali

Araf: Bir Mor ve Ötesi Müzikali

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BKM Prodüksiyonu: ‘Araf: Bir Mor ve Ötesi Müzikali’

BKM prodüksiyonu ‘Araf: Bir Mor ve Ötesi Müzikali’, seyircileri adeta bir zaman tüneline sokacak ve yüzyıllardır sorulan sorulara ‘mor ve ötesi’ şarkılarıyla yanıt verecek. Bu heyecan verici yeni müzikal, uzun zamandır merakla beklenen bir buluşmayı izleyicilerin karşısına çıkarıyor.

Güçlü bir oyuncu kadrosu, ‘mor ve ötesi’ şarkılarını dinamik bir orkestrayla birlikte sahneye taşıyacak. Müzikalde başrolü paylaşan isimler arasında Baran Bölükbaşı, Şifanur Gül, Reha Özcan ve Canan Ergüder yer alıyor. Ayrıca, sahnede Beyti Engin, Cem Güler, Yunus Emre Terzioğlu, Ece Yaşar, Ayşe Buse Özgel, Ayşegül Aslan Öcal, Bahar Elden, Bartu Ayaz, Beril Korkmaz, Ezgi Acıoğlu, İlteriş Berat Bakırhan ve Yağmur Elif Seber gibi yetenekli isimler de bulunacak.

Bu etkileyici kadro, sahnede ‘mor ve ötesi’ şarkılarını seslendirirken, canlı bir orkestra da onlara eşlik edecek. Seyirciler, görsel bir şölenin tadını çıkarırken, aynı zamanda ‘mor ve ötesi’ şarkılarıyla geçmişin derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkacaklar.

İlk oyun tarihleri de nihayet açıklandı; biletler ise çok yakında satışa sunulacak. Sezon boyunca Maximum Uniq Hall sahnesinde izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan bu benzersiz müzikalin ilk oyun tarihleri 25, 26 ve 27 Kasım olarak belirlendi. ‘Araf: Bir Mor ve Ötesi Müzikali’nin biletleri, yoğun ilgi görecek gibi görünüyor.

Müzikal; sahne prodüksiyonu, tasarımları, müzikleri ve sürprizleriyle perdelerini açmaya hazırlanıyor. Çok eski bir öyküyü yepyeni bir sunumla bir araya getirecek olan ‘Araf: Bir Mor ve Ötesi Müzikali’, sanatseverleri unutulmaz bir deneyime davet ediyor!

Araf: Bir Mor ve Ötesi Müzikali
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!