1. Haberler
  2. Medya
  3. Mehmed: Fetihler Sultanı 19. Bölüm Fragmanı ve Gelişmeler

Mehmed: Fetihler Sultanı 19. Bölüm Fragmanı ve Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmed: Fetihler Sultanı 19. Bölüm Fragmanı

TRT 1 ekranlarında, geçtiğimiz sezona damgasını vuran iddialı dizi Mehmed: Fetihler Sultanı, 19. bölümüyle 15 Ekim Salı günü izleyicilerle buluşacak. Bu bölümde, izleyicileri heyecan dolu gelişmeler bekliyor.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Mehmed, Guistinianni’nin şehre girmesinden Baltaoğlu Süleyman Paşa’yı sorumlu tutar. Bu durum, Baltaoğlu’nun ibret taşında kellesinin vurulması ile sonuçlanacak mı? Baltaoğlu, kendisine verilen bu ağır hüküm karşısında nasıl bir tepki verecek? Mehmed’i bu kararından vazgeçirebilmek için elinden geleni yapacak mı?

Haremde Gelişmeler

Haremde ise, Şehzade Beyazıd’ın, Mustafa’ya karşı duyduğu ilgi ve alaka nedeniyle yaşadığı rahatsızlık devam edecek. Bu durumun sonuçları neler olacak? Beyazıd, içsel çatışmalarını nasıl çözmeye çalışacak?

Demetrios’un Peşinde

Öte yandan, Mora’da bulunan Demetrios’un peşine düşen Baliler, hedeflerine ulaşabilecek mi? Onları yolda bekleyen zorluk ve engeller neler olacak? Demetrios, eşi Teodore ile birlikte hangi planları yapacak?

Konstantinapol’e Gelen Askerler

Bu sırada Konstantiniye’ye gelen Guistinianni’nin askerleri, Konstantinapol halkı tarafından nasıl karşılanacak? Kuşatma öncesi Osmanlı ve Bizans tarafında cereyan eden taktik savaşları nasıl şekillenecek? Mehmed’in surlara ve kritik kapılara yönelik hamleleri neler olacak?

Danışmanların Fikirleri

Mehmed’in bu düşüncelerine karşılık Zağanos, İshak Paşa ve diğer Kubbealtı vüzerasının fikri ne olacak? Öte yandan, Konstantinos, Notaras ve Giustinianni’nin savunmaya yönelik stratejileri neler olacaktır?

Başarılı Kadro

Tarihin en büyük padişahlarından Sultan Mehmed’in hayatını konu alan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde, Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Seçkin Özdemir, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Esila Umut, Sena Çakır, Kenan Çoban, Ertuğrul Postoğlu, Osman Soykut, Serdar Gökhan, Turgay Tanülkü ve Ghassan Massoud gibi başarılı isimler rol alıyor.

Aksiyon Dolu Bölüm

Aksiyon ve gerilim dolu bölümüyle Mehmed: Fetihler Sultanı, 15 Ekim Salı TRT 1’de izleyicilerin karşısında olacak. Kaçırmayın!

Mehmed: Fetihler Sultanı 19. Bölüm Fragmanı ve Gelişmeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!