1. Haberler
  2. Medya
  3. BluTV’nin Yeni Dizisi ‘İlk ve Son’ 24 Ekim’de Başlıyor

BluTV’nin Yeni Dizisi ‘İlk ve Son’ 24 Ekim’de Başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BluTV’den Yeni Dizi: ‘İlk ve Son’

Warner Bros. Discovery’nin Türkiye’deki popüler abonelikli video platformu BluTV, merakla beklenen yeni dizisi ‘İlk ve Son’ ile izleyicilerini ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerini paylaştığı bu etkileyici yapım, 24 Ekim tarihinde izleyicilerle buluşacak.

Dizinin yayınlanmasına günler kala, Nilüfer ve Cihan’ın duygusal hikayesini konu alan bir sezon fragmanı da yayımlandı. Fragman, izleyicilere derin duygular yaşatacak sahneler, çarpıcı diyaloglar ve güçlü oyunculuk performansları sunuyor. ‘İlk ve Son’ izleyicilerin kalplerinde unutulmaz izler bırakmayı hedefliyor.

Dizinin senaryosu Hakan Bonomo’ya, yönetmenliği ise Devrim Yalçın’a ait. Görüntü yönetmenliğini Jim Gucciardo’nun üstlendiği dizide, yetenekli bir kadro izleyicilere sunuluyor. Bu güçlü kadroda Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman ve Azra Aksu gibi isimler yer alıyor.

Ayrıca, sürpriz isimlerin bulunduğu konuk oyuncular arasında Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi, İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul ve Hakan Atalay da bulunuyor.

Ortak Yapım imzası taşıyan ‘İlk ve Son’, yeni sezonu ve yeni hikayesiyle 24 Ekim’de BluTV ekranlarında izleyicilerin beğenisine sunulacak. Bu heyecan verici yapımı kaçırmamak için hazırlıklarınızı yapın!

BluTV’nin Yeni Dizisi ‘İlk ve Son’ 24 Ekim’de Başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!