1. Haberler
  2. Magazin
  3. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli İkiz Bebeklerini Kucakladı

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli İkiz Bebeklerini Kucakladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin Mutluluğu

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses, mutlu bir evlilik sürdürdüğü Yasemin Şefkatli ile 22 Ocak 2024 tarihinde iki oğul sahibi oldu. Çift, ikiz bebeklerinden birine İbrahim Ayel, diğerine ise Sinan Emir adını verdi. Yeni ebeveyn olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşayan Tatlıses çifti, oğullarıyla birlikte keyifli anlar geçiriyor.

Üç yıllık evliliklerinin yıl dönümünü kutlayan çift, dostlarıyla birlikte düzenledikleri bir parti ile bu özel günü taçlandırdı. Şefkatli, parti sırasında çekilen birçok güzel anı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

  • Partiden paylaşılan kareler arasında, çiftin neşeli anları dikkat çekti.
  • Yasemin Şefkatli, İbrahim Tatlıses ile olan bir fotoğrafını paylaşarak, “Gecenin mimarı sensin. Düşünceli, güzeli kalpli sevgilim, iyi ki varsın” notunu düştü.

Bu özel kutlama, çiftin birbirlerine olan sevgilerini bir kez daha gözler önüne sererken, ailelerinin de mutluluğuna ortak olan dostlarıyla birlikte keyifli anlar yaşadılar. Evliliklerinin her geçen günü daha da güçlenen Tatlıses çifti, bebekleriyle birlikte yeni bir hayatın kapılarını aralamış durumda.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli İkiz Bebeklerini Kucakladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!