1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kaman Ceviz Festivali’nde Genç Kıza Darp Olayı

Kaman Ceviz Festivali’nde Genç Kıza Darp Olayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaman Ceviz Festivali’nde Yaşanan Olay

13 Ekim tarihinde Kaman Ceviz Festivali’nde, Fatma Banu Çoban isimli genç bir kadın, akrabalarıyla birlikte katıldığı konserde AKP Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer ve eşiyle tartışmaya girdi. Bu tartışma, hızlı bir şekilde fiziksel bir saldırıya dönüştü ve genç kız darp edildi.

Önce Eşiyle, Sonra Kendisiyle Tartıştı

Yaşadığı olayın detaylarını paylaşan Fatma Banu Çoban, Melih Ünlüer’in konserde önde yer aldığını ve boşluk oluşunca yan tarafına geçtiklerini belirtti. Çoban, “Yanında bulunan eşi, ‘burası bizim yerimiz, nasıl geçersiniz?’ gibi tehditkar sözler sarf etti. Ben de ‘bu alan boş’ dedim. Ancak Melih Ünlüer’in kolu bana birkaç kez değdiğinde, kendisini uyardım. Hiç oralı olmadı, cevap vermedi. Başka bir genç, eşine yanlışlıkla temas ettiği için ‘sen benim eşime nasıl temas edersin?’ diyerek genci tehdit eder şekilde uyardı ve bir kart çıkarıp gösterdi.” ifadelerini kullandı.

Genç Kıza Yumruk Atmış

Çoban, tartışmanın ilerlemesiyle birlikte, Melih Ünlüer’in eşi tarafından yakasından tutulduğunu ve tam ne olduğunu anlamadan Ünlüer’in kendisine yumruk attığını söyledi. “Yumruk, yüzümün sağ kısmına geldi ve bu darbe nedeniyle yere düştüm. Zaten Melih Ünlüer oldukça cüsseli birisi. Daha sonra kalktığımda yanımdaki arkadaşım ‘abla, yüzün!’ dedi. Önce anlamadım ama yüzüme dokunduğumda kan revan içindeydim. Etrafta kimse yardım etmedi, itiş kakış oldu çünkü kadın sürekli üstüme geliyordu.” diye ekledi.

Yaptığıyla Övünmüş

Fatma Banu Çoban, Melih Ünlüer’in eşinin saçından sürükleyerek olay yerinden ayrıldığını ve ardından polisin kendisini ambulansa götürdüğünü belirtti. “Ambulansın olduğu yerde beklerken, Melih Ünlüer’in eşini Kırıkkale’ye gönderdiğini duyduk. Kendisi konser alanında övünerek, ‘Nasıl vurdum kıza’ şeklinde konuşuyormuş. Kuzenim, onu bu şekilde konuşurken görmeseydi belki de onu bulamayacaktık. Ünlüer, bizi asla tanımadığını ve görmediğini söyleyip, üzerimde kan lekesi olmasına rağmen olayı inkar etti. Ben eşinden de şikayetçi oldum. Hanımefendi ise ‘ben de onlardan şikayetçiyim, onlar da beni darp etti’ diyormuş. Eğer ben seni darp ettiysem, neden hastaneye gidip darp raporu almadın?” şeklinde konuştu.

İstifası İstenmiş

Son olarak, AKP’nin Melih Ünlüer’in istifasını talep ettiği öğrenildi.

Kaynak: Sözcü

Kaman Ceviz Festivali’nde Genç Kıza Darp Olayı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!