1. Haberler
  2. Gündem
  3. Antalya’da Çiçekçi Saldırısı: Kıvanç Şensöz Tutuklandı

Antalya’da Çiçekçi Saldırısı: Kıvanç Şensöz Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da, Kıvanç Şensöz (31), çiçekçilik yapan yabancı uyruklu eşinin sosyal medya hesaplarında çiçeklerle paylaşılan bir fotoğrafa tepki göstererek, Eşref Yunus Yıldırıcı’yı (29) yumruklayarak yere düşürdü ve ardından defalarca tekmeledi. Hastanede tedavi altına alınan Yıldırıcı’nın sağlık durumu ciddiyetini korurken, gözaltına alınan Şensöz tutuklandı. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı.

BARLARDA KORUMALIK YAPIYOR

Olay, 12 Ekim tarihinde, saat 19.00 civarında Kepez ilçesi Altınova Mahallesi’nde bulunan bir çiçek deposunda gerçekleşti. Spor hocalığı yapan ve barlarda korumalık yapan Kıvanç Şensöz’ün yabancı uyruklu eşi, sosyal medya platformlarında çiçek satışı yapıyor. Yıllardır aynı bölgede çiçekçilik yapan Eşref Yunus Yıldırıcı, kız kardeşi Firdevs Yıldırıcı (25) ve babaları Muhammet Yıldırıcı (60) de kendi sosyal medya hesaplarında çiçek ve buket fotoğrafları paylaşarak satış yapıyorlar.

Antalya'da Çiçekçi Saldırısı: Kıvanç Şensöz Tutuklandı

NEDEN KARIMIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞIYORSUNUZ?

Firdevs Yıldırıcı, birkaç gün önce bir çiçek fotoğrafının ekran görüntüsünü alarak kendi iş yerinin sosyal medya hesaplarında paylaştı. Yıldırıcı’nın paylaştığı, yüzü net görünmeyen fotoğrafı gören Kıvanç Şensöz, “Neden karımın fotoğrafını paylaşıyorsunuz, emek hırsızısınız” diyerek tepki gösterdi.

Antalya'da Çiçekçi Saldırısı: Kıvanç Şensöz Tutuklandı

YUMRUKLA DÜŞÜRDÜ, DEFALARCA TEKMELEDİ

Firdevs Yıldırıcı, bu tepki üzerine fotoğraftaki kadının yüzünün buzlandığını ve kırpıldığını belirterek özür diledi. Kıvanç Şensöz, hatasını kabul ettiğini düşündüğü Eşref Yunus Yıldırıcı ile yüz yüze görüşmek istedi ve çiçek deposuna gitti. Eşref Yunus Yıldırıcı, özür dilemek için yanına yaklaşırken, Şensöz bir anda yumruk atarak Yıldırıcı’yı yere düşürdü. Ardından Yıldırıcı’ya defalarca tekme atan Şensöz, olay yerine gelen dayısı Ali Okur tarafından kurtarıldı. Yerden kalkamayan Yıldırıcı için polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa süre içerisinde gelen sağlık ekibi, bilinci kapalı olan Yıldırıcı’yı Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Eşref Yunus Yıldırıcı’nın beyin kanaması geçirdiği ve durumunun kritik olduğu belirtildi. Gözaltına alınan Kıvanç Şensöz, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Antalya'da Çiçekçi Saldırısı: Kıvanç Şensöz Tutuklandı

SALDIRI ANI KAMERADA

Eşref Yunus Yıldırıcı’nın darbedildiği anlar, çiçek deposunun güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Kıvanç Şensöz’ün depoya giren Eşref Yunus Yıldırıcı’ya aniden yumruk attığı ve yere düştükten sonra tekmelediği görülüyor. Olay sırasında sesleri duyan dayı Ali Okur, duruma müdahale ederek ‘Sen ne yaptın?’ diye sorarken, Kıvanç Şensöz’ün ‘Karımın fotoğraflarını paylaşırsa bu şekilde olur’ dediği görüntülere yansıdı. ‘Aklı başında mı?’ sorusuna ise Şensöz’ün ‘Değil’ yanıtı vermesi dikkat çekti.

ÖZÜR DİLEDİK, KÜFRETTİ

Ağabeyinin hastanede yanından ayrılmayan Firdevs Yıldırıcı, olayı gerçekleştiren kişinin eski komşuları olduğunu belirtti. Yıldırıcı, “Biz de onlar da sosyal medya ve internet üzerinden çiçek satışı yapıyoruz. Bu çiçekleri beğeniyoruz çünkü buketleri çok güzel. Sosyal medya profili herkese açık. Bazı müşterilerimiz bunların fotoğraflarını bize atıp ‘Buna benzer çiçekler yapabilir misiniz?’ diyor. Biz de ‘Yapabiliriz’ diyoruz. Ancak Kıvanç Şensöz, ‘Benim eşimin uygunsuz yerlerini paylaştınız’ diyerek böyle bir olay yaşandı” dedi.

Firdevs Yıldırıcı, dayısının duruma müdahale etmek için araya girdiğini belirterek, “Bir gün sonra dayım ‘Gel konuşup orta yolu bulalım’ dedi. Daha sonra Kıvanç Şensöz, abim görmeden depoya girdi. O sırada dayım orada yoktu. O adam abimi görünce vurmaya başladı. Sesler üzerine dayım ve kuzenlerim geldi. Şok içindeyiz” şeklinde konuştu.

Antalya'da Çiçekçi Saldırısı: Kıvanç Şensöz Tutuklandı

DOKTORLAR HER DURUMA HAZIRLIKLI OLUN DİYOR

Ağabeyinin durumunun kritik olduğunu belirten Firdevs Yıldırıcı, “Doktorlar ‘Her duruma hazırlıklı olun’ diyor. Abim bunu hak etmedi. Bizim paylaştığımız fotoğrafı kendisi herkese açık profilde hem kendi paylaşıyor hem de benim paylaşmama laf ediyor. Boksör ve bodyguardlık yapmış, hep beyne çalışmış, öldüresiye darbeler var. Ben açıkçası o adamın hapisten çıkmasını istemiyorum. Benim de can güvenliğim yok” dedi. Olaydan sonra dayısının kalp krizi geçirdiğini söyleyen Yıldırıcı, “Sürekli abimi sayıklıyor. Şu anda onun da durumu sıkıntılı. Hastanede tedavisi devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Antalya'da Çiçekçi Saldırısı: Kıvanç Şensöz Tutuklandı

Eşref Yunus Yıldırıcı’nın Babası Muhammet Yıldırıcı’nın Açıklamaları

Oğlumun tuzağa düşürüldüğünü belirten Muhammet Yıldırıcı, “Oğlum, ‘Gel konuşalım özür dileyelim’ diyerek çağrıldı. İçeriye girer girmez yumruk vurup yere düşürdü ve tekrar vurulması var. Olay yaşandığı esnada ben pazar alışverişindeydim. Haber gelir gelmez çıktım ve çocuğumu hastanede gördüm. Çocuk hala titriyordu. Doktorlar, çocuğumun durumunun ağır olduğunu ve ‘Her an için hazırlıklı olun’ diyor. Doktorlar, ‘Araba çarpsa bu çocuğun kafatası bu kadar zarar görmezdi’ dedi. Bunun iyi bir ceza alıp hapiste yatmasını istiyorum” dedi.

Antalya’da Çiçekçi Saldırısı: Kıvanç Şensöz Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!