1. Haberler
  2. Magazin
  3. Adriana Lima’nın Victoria’s Secret’a Duygusal Dönüşü

Adriana Lima’nın Victoria’s Secret’a Duygusal Dönüşü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adriana Lima’nın Duygusal Geri Dönüşü

Adriana Lima'nın Duygusal Geri Dönüşü

2018 yılında Victoria’s Secret’tan emekli olan Adriana Lima, bu süreçte birçok duygusal an yaşadı. Geçtiğimiz yıl, ‘Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı’ filminin prömiyerine katılmasıyla tekrar gündeme geldi. Sosyal medyada Lima’nın yüzündeki değişim üzerine oldukça fazla yorum yapıldı. Brezilyalı modelin, Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdirdiği iddia edildi.

Yorumların ardında, Lima’nın şu sözleri dikkat çekti: “Bir ergen kız, iki okul öncesi çağında çocuk, bir hareketli erkek ve yürümeyi öğrenen bir yaşındaki çocuk ile üç köpek sahibi yorgun bir annenin yüzü… İlginiz için teşekkürler.” Bu açıklama, takipçileriyle olan samimi bağını bir kez daha gözler önüne serdi. Son günlerde ise ‘The Thicket’ filminin dünya prömiyerinde zayıflamış haliyle dikkatleri üzerine çekti.

1999’dan 2018’e kadar Victoria’s Secret Meleği olarak parlayan Adriana Lima, altı yıl aradan sonra yeniden Victoria’s Secret defilesinde yer alacak olmanın heyecanını yaşıyor. Üç çocuk annesi olan Lima, bu haberi Instagram hesabından paylaştığı bir video ile duyurdu.

Adriana Lima'nın Victoria's Secret'a Duygusal Dönüşü

“EVE”

Sosyal medyada viral olan videoda Adriana Lima, New York’ta bir taksiye biniyor. Taksi sürücüsü ona nereye gitmek istediğini soruyor ve Lima, “Eve” yanıtını veriyor. Sürücü, Lima’nın evinin nerede olduğunu bilmediğini söylediğinde, ünlü model “Özür dilerim. Beni Victoria’s Secret defilesine bırakır mısınız?” diyerek ricada bulunuyor.

Adriana Lima'nın Victoria's Secret'a Duygusal Dönüşü

CHER SAHNE ALACAK

Bu arada, bugün sosyal medya platformlarında canlı olarak yayınlanacak olan defilede ünlü pop ikonu Cher, K-Pop grubu Blackpink üyesi Lisa ve “Water” şarkısıyla tanınan Tyla da sahne alacak. Bu etkinlik, moda dünyasında büyük bir heyecan yaratırken, izleyiciler de bu muhteşem performansları sabırsızlıkla bekliyor.

Kaynak: Sözcü

Adriana Lima'nın Victoria's Secret'a Duygusal Dönüşü

Adriana Lima’nın Victoria’s Secret’a Duygusal Dönüşü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!