1. Haberler
  2. Gündem
  3. Esra Erol’un Programında Mehdi İddiaları ve Tehditler

Esra Erol’un Programında Mehdi İddiaları ve Tehditler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esra Erol’un Programında Şok İddialar

Esra Erol'un Programında Şok İddialar

Ünlü televizyon sunucusu Esra Erol, son programında dikkat çekici bir konuyu ele aldı. Kendini mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk‘un, birçok genç kız ve kadını kandırarak termal bir otelde birlikte yaşadığına dair iddiaları ekranlara taşıdı. Bu durum, izleyicilerde büyük bir şok etkisi yarattı.

Mustafa Çabuk’un tutuklanmasının ardından, onun müridi Hasan Demir, Esra Erol’u ölümle tehdit etti. Demir, sosyal medyada paylaştığı bir videoda, “Ey Esra Erol, sen benim canımı aldın, ben de senin canını alacağım. Seni destekleyenlerin de canını alacağım. Eğer benim canımla uğraşırsan, surlardan aşağı atılırsın.” ifadelerini kullandı. Bu tehditlerin ardından, Demir hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Olay, Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde yaşandı. Burada, ‘Hilafeti Muhammediye Tarikatı’ adı verilen 200 kişilik bir grubun, Mustafa Çabuk‘u mehdi olarak kabul ederek onunla birlikte yaşadığı öğrenildi. Emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği şafak operasyonu sonucunda, Mustafa Çabuk, çıkar amaçlı suç örgütü kurma ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından gözaltına alınarak tutuklandı.

Kaynak: Sözcü

Esra Erol’un Programında Mehdi İddiaları ve Tehditler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!