1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul Kağıthane’de Silahlı Kavga: Anadolu Efes Oyuncusunun Evi Hedef Alındı

İstanbul Kağıthane’de Silahlı Kavga: Anadolu Efes Oyuncusunun Evi Hedef Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, 3 kişi arasında meydana gelen silahlı çatışmada, kurşunlardan bazıları Anadolu Efes Basketbol Takımı’nın Amerikalı oyuncusu Stanley Johnson’un 20. kattaki dairesine isabet etti. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan üç kişinin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

Olayın Detayları

Olay, 10 Ekim 2023 Perşembe gecesi, Emniyet Evleri Mahallesi’nde gerçekleşti. Gece saatlerinde bir cadde üzerinde 3 kişi arasında tartışma başladı. Tartışmanın giderek büyümesi sonucunda, şüpheliler yanlarında bulundurdukları silahlarla çevreye rastgele ateş açtılar. Bu sırada, aynı cadde üzerindeki bir rezidansın 20. katında yaşayan Stanley Johnson’un dairesinin camına da 2 kurşun isabet etti. Şans eseri, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Güvenlik Ekiplerinin Çalışmaları

Olayın hemen ardından, Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçerek, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan detaylı araştırmalar sonucunda, 3 şüphelinin kendi aralarında tartıştıktan sonra çevreye rastgele ateş açtıkları ve bu ateş sonucu kurşunların Stanley Johnson’un dairesine isabet ettiği tespit edildi.

Gözaltı ve Serbest Bırakılma Süreci

Polis ekipleri, kavgaya karışan 3 şüphelinin kimliklerini belirleyerek, S.K. (18), S.K. (16) ve F.Ö. (16) isimli şahısları 12 Ekim Cumartesi günü olayda kullanılan silahlarla birlikte yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin, daha önce çeşitli suçlardan kayıtlara sahip olduğu belirlendi. Emniyette ifadeleri alınarak adli işlemleri tamamlanan S.K. ve F.Ö., savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, S.K. ise sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Kaynak: Sözcü

İstanbul Kağıthane’de Silahlı Kavga: Anadolu Efes Oyuncusunun Evi Hedef Alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!