1. Haberler
  2. Gündem
  3. Antalya Havalimanı’nda Engelli Tuvaletinde Yeni Doğmuş Bebek Bulundu

Antalya Havalimanı’nda Engelli Tuvaletinde Yeni Doğmuş Bebek Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya Havalimanı’nda Şok Olay: Engelli Tuvaletinde Yeni Doğmuş Bebek Bulundu

Geçtiğimiz pazar akşamı, Antalya Havalimanı’nda meydana gelen korkunç bir olay, herkesin yüreğini burktu. Havalimanındaki bir engelli tuvaletinde temizlik görevlisi tarafından klozet içerisinde yeni doğmuş bir bebek bulundu. Bu durum, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından araştırılmaya başlandı. Yapılan incelemeler sonucunda, bebeğin terk edilmeden yalnızca 12 dakika önce Rusya vatandaşı Ekaterina Burnazkina tarafından bırakıldığı tespit edildi.

Ülkeden Çıkış Yapmak Üzereyken Yakalandılar

Bebeğini tuvalette terk eden Ekaterina Burnazkina’nın, annesi Elena Burnazkina ile birlikte aceleyle pasaport kontrol noktalarına yöneldiği ve ülkeden çıkış işlemlerini yaptırmak üzere olduğu belirlendi. Moskova’ya gitmek için hazırlanan Ekaterina ve annesi, Antalya Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yeni doğan bebek, sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesinin ardından hemen hastaneye sevk edildi. Ekaterina Burnazkina ise başka bir hastaneye götürülerek gerekli tedaviye alındı.

Anne Tutuklandı

Elena Burnazkina, emniyetteki işlemlerinin ardından geçtiğimiz akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimlikteki sorgusunun ardından tutuklama kararı verildi. Hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından bugün poliste ifadesi alınan Ekaterina Burnazkina ise öğle saatlerinde adliyeye sevk edilerek yargı sürecine dahil oldu.

Kaynak: Sözcü

Antalya Havalimanı’nda Engelli Tuvaletinde Yeni Doğmuş Bebek Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!