1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Doğu ve Güneydoğu Anadolu Ziyareti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Doğu ve Güneydoğu Anadolu Ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Doğu ve Güneydoğu Anadolu Gezisi Başlıyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha önce planladığı ancak ayağındaki kırık nedeniyle ertelemek zorunda kaldığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu gezisine nihayet başlama kararı aldı. Özel, 22 Ekim tarihinde partisinin grup toplantısının ardından havayolu ile Diyarbakır’a gitmeyi planlıyor. Bu önemli ziyaretine Diyarbakır’dan başlayacak olan Özel, burada çeşitli temaslarda bulunacak.

Diyarbakır’daki programında, belediyeler, esnaf ve CHP’nin yerel örgütlerini ziyaret ederek, partinin yerel düzeydeki çalışmaları hakkında bilgi alacak. Ayrıca, bazı sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek, bölgedeki güncel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunacak ve önemli mesajlar verecek.

Diyarbakır’daki ziyaretlerinin ardından, karayolu ile Mardin’e geçecek. Mardin’de, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’ü makamında ziyaret edecek ve burada yerel yönetimle ilgili görüşmeler yapacak. Bu ziyaretin ardından, Türk ailesinin ikametgahı olarak bilinen Kasrı Kanco‘da kendisi için düzenlenen bir yemeğe katılacak.

Özgür Özel, Mardin’deki temaslarının ardından, sırasıyla Batman, Şırnak, Hakkari ve Van illerinde de programlarına devam edecek. Bu kapsamlı gezi, 27 Ekim tarihinde sona erecek. CHP’nin bu hafta içerisinde detaylarını açıklayacağı gezi ile birlikte, son günlerde gündeme gelen çözüm süreci tartışmalarına dair görüşlerini de kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

Kaynak: Sözcü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Doğu ve Güneydoğu Anadolu Ziyareti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!