1. Haberler
  2. Gündem
  3. Esra Erol’a Yönelik Tehditler ve Gözaltı Süreci

Esra Erol’a Yönelik Tehditler ve Gözaltı Süreci

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan son açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nın bir sosyal medya platformunda paylaşılan ve Esra Erol’u hedef alan tehdit içeren bir video ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar sonucunda, videoda yer alan kişinin H.D. olduğu tespit edilmiştir. Açıklamada, şüpheli H.D.’nin İstanbul’un Pendik ilçesinde gözaltına alındığı bilgisi verildi.

Esra Erol’u Ölümle Tehdit Eden İfadeler

Esra Erol'a Yönelik Tehditler ve Gözaltı Süreci

Ünlü televizyoncu Esra Erol, sunduğu programda, kendisini “mehdi” olarak tanıtan Mustafa Çabuk’un onlara ait olduğu iddia edilen bir grup genç kadın ve kızı kandırarak, termal bir otelde birlikte yaşadıkları bilgilerini ekranlara taşımıştı. Mustafa Çabuk’un tutuklanmasının ardından, onun müridi olarak bilinen Hasan Demir, Esra Erol’u ölümle tehdit eden bir video paylaşmıştır. Videoda, Demir şu ifadeleri kullanmıştır: “Ey Esra Erol, sen benim canımı aldın, ben de senin canını alacağım. Seni destekleyenlerin de canını alacağım. Eğer benim canımla uğraşırsan, surlardan aşağı atılırsın.” Bu tehdit dolu videonun sosyal medyada hızla yayılmasının ardından, Hasan Demir hakkında yakalama kararı çıkarılmıştır.

Hilafeti Muhammediye Tarikatı ve Gözaltılar

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde ‘Hilafeti Muhammediye Tarikatı’ olarak adlandırılan bir grup, ‘mehdi’ olarak kabul ettikleri Mustafa Çabuk ile birlikte yaşamaktaydı. Polisin düzenlediği şafak operasyonu sonucunda, Mustafa Çabuk, çıkar amaçlı suç örgütü kurma ve nitelikli dolandırıcılık suçlamaları ile gözaltına alınmış ve tutuklanmıştır.

Kaynak: Sözcü

Esra Erol’a Yönelik Tehditler ve Gözaltı Süreci
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!